Botos játékosok...

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Humpa-Lumpa.PA, témanyitás ideje: 11.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. mojo(Hun)

  mojo(Hun) Járnitanuló

  támogatom vagy mindenki vagy senki se :))
   
  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
 2. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  Látom vannak bajok...
   
 3. Røвєяτ-ø*HU*

  Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

  Szia!

  Erre a részre válaszolnék... Nos, hogy mivel árt nekünk? Először is kezdjük ott, hogy minden egyes térképen nem 1, nem 2, hanem 4-5 ilyen csaló rohangál és szedi a valóban online játékosok elől a csillit, ennek több oka is van, hogy ez miért is baj.
  1. Tudod vannak, akik nem azért veszik a duplázót, hogy ezek a botosok éjt nappallá téve szedjék előle a csillit, holott gépnél sincs.
  2. Mivel nem tudsz csillizni ezek miatt a botosok miatt, nincs mojód sem, és ezáltal nem tudsz bónusztérképeket csinálni, amiből fedezni tudnád a csatához kellő életerőt.(Persze itt lehet támadni azzal, hogy szórjad az üstbe a gyöngyöt ezerrel és lesz BM, de ezt nem mindenki teheti meg)
  3. Ebből pedig az következik, hogy nem tudsz csatázni sem, mert szembejön veled egy ilyen 700 ezer életes csaló és láncossal lelövi a kis 280k alapodat. :D

  Ezt a hármat szerettem volna lekörmölni csak, mert ezeket tartom a leglényegesebbnek, de tudnék még erről bővebben szövegelni is...
   
  Utoljára szerkesztett: 14.5.14
 4. YiSan

  YiSan Utánpótlás-írogató

  Persze,igazad is van,en nem a botosokat vedem,de attol meg ugyanugy kapok en is csilit,annyit amenyit eddig,sot meg tobbet is olyan helyen ahol nincs botos,es nehogy aztmond hogy teli van botossal minden map,de amugy en csak eu2-rol beszelek most mivel csak ott jatszom,de mig nem volt,vagy ritka volt a bot,akkor is volt ugyan ilyen mennyisegben hogy valaki jott es hihetetlen elettel rendelkezett es puff kilott,meg a botinvazio :D elott is volt olyan amikor meg nem 600k volt a max hp,jott a csorika es 3lovesbol kilott,75k-t krittelt ram es nem botozott.Mondjuk ez az egesz botos dolog relativ.
   
 5. Røвєяτ-ø*HU*

  Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

  Én azt írtam le, amit a saját szerveremen tapasztalok... ha szét tudnál nézni az én szerveremen minden egyes térképen, szerintem erősen meglepődnél, hogy mi van itt. :rolleyes: Van úgy, hogy térképeket kell mászni pár darab csilliért, mert annyian vonatoznak egy térképen, hogy egyszerűen nem jut... ha meg ki is lövöd, 2 perc és visszatér full élettel és szedi tovább. :eek:
   
 6. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  Igen is kárt okoz nekem a botozással. Míg én reggel 8-tól délután 4-ig melózok, ahogy x,y-on aki botozik, neki a bot (csak írok pár számot) 150-200 mojot és olyan 10-15k gyöngyöt szed össze. Ha ezt egy hét távlatában nézed akkor az máris 1050-1400 mojo és 70k-105k gyöngy, ami igen sok elit lőszert, BM részletet, vudu fedet, port, páncélt és az esetleges BM-ekből járó sok-sok dolgot jelenti... (Igazából ezek kellenek a csatázáshoz) Remélem tisztáztuk a problémát és felnyitottam a dolgokra a szemed?!
  A CSALÓ KAPA MEG A VÉGLEGES BAN-T!!!
   

Az oldal megosztása