büntetés...

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: !TOTO!HUN, témanyitás ideje: 10.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. !TOTO!HUN

  !TOTO!HUN Utánpótlás-írogató

  Szia DD! Azt szeretném kérdezni tőled,hogy lehet az ha bannolnak valakit és lejár a bann akkor mínuszba teszi 2.5 millió gyöngy el? Nem túlzás ez egy kicsit? Még jó , fizetek a játékért de ez már durva egy kicsit!
   
  Utoljára szerkesztett: 10.3.14
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia

  Ez az eljárás, ha valakit csaláson érnek megkapja a központilag meghatározott büntetését. Ez sok esetben X hónap account zárolást és a csalással elért dolgok visszavonása.

  Hogy túlzás-e vagy sem, hát elég szubjektív, te a regisztrációval elfogadtad a játék feltételeit, tehát azt is hogy nem fogsz csalni. Ezt te megszegted. Kaptál 1 büntetést, amit te túlzásnak érzel, pedig lehetett volna sokkal komolyabb is.

  Bár én is szoktam hallani pletykákat a "fizetős játékosok" által élvezett ilyen jellegű előnyökről, de semmiféle megkülönböztetett elbánásban nem részesülnek, mikor az a kérdés csaltak, mi legyen a bünti... Pont ugyan az mint bármelyik más játékosnak.
   
  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
 3. OnimeNoNeko

  OnimeNoNeko Aktív író

  Akkor én jól megszívtam :) 4 hónapra bannoltak és amikor lejárt, átrakták véglegesre :)
   
 4. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia, 4 hónapra nem igen zárolják a hajókat, 3ra inkább, de ha neked ez így jó hát mind1, én azért írnék supportra ;), hogy mi is történt.
   

Az oldal megosztása