Büntetést a kalózoknak

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Kismet113, témanyitás ideje: 21.4.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Kismet113

Kismet113 Fórum-zöldfülű

kismet113,as vok,nem választ írnák,hanem nagyon gyors technikai beépítési javaslatott tennék:-már többször találkoztam olyan játékossal aki élvezettel lövi ki a másikat akárhányszor is lép be,holott azért csak az első kilövésnél kap jutalmat,az ilyen szemtelenkedőket ha már 3 jára is kilővi ugyanazt a hajót meg kell büntetni-pl:elvesznek az életerejéből10 00-ezer pontot,de véglegesen.
    10-15 percen belül ne lőhesse ki ugyanazt.ugyanazon játékidőben
    Pusztába kiáltott szavam tán csak mekhalja a fejlesztő brigád is...

2. _Jutka_[₩ΛŁ]

_Jutka_[₩ΛŁ] Járnitanuló

kismet113. Ez egy kalózos játék, ez a lényeg benne.

3. kecsó

kecsó Fórumlakó

No Commmm....
    Jó lenne ha átolvasnád amit,írtál mert a magyar tanárom ki ugrana a 10.ről a fogalmazás miatt.(De lásd nem csak kötekedek)

- Ahogy a fenti kollga is említette,ez egy kalózos játék ,harc a lényeg és nem a farmolás.

- Bele gondoltál abba hogy minden másodjára kilőtt játékos után az a 10k élet milyen sok lenne? Értem én hogy kicsi vagy és játszani is szeretnél nem csak javítani, de gondold át, hogy mi is ennek a játék lényege.

- 15 percig nem lőhető ki egy azon játékos.... Kössz... Szerinted hogy védjem meg a szigetet ha nem bírom kilőni a támadó játékost??....Csak úgy csapják le a szigetet úgy, hogy semmit se tudnék tenni??o_Oo_O

- Másik,hogy azt sem hiszem el hogy te nem lőttél még ki játékost egymás után 2 ször.

Remélem nem sértettem meg semmit,(mert nem sértésnek szántam).

4. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Érdekes, hogy mindig mindenki a kalózos játékra hivatkozik, mikor előszeretettel öli le a kicsi játékosokat:) Jó lenne utánaolvasni, mi is volt a kalózkodás lényege! A kalóz kifosztotta a kereskedő hajókat. Magyarra fordítva: farmolt:)

5. kecsó

kecsó Fórumlakó

Igen , a "Kereskedő hajókat".... :D ;);) És a kalóz(hajók) vajon mit csináltak más kalózokkal?....o_ONyilván nem hívták át magukhoz sakkozni;):p

Danger.[HUN] és _Csicso_ kedveli ezt.
  6. _Csicso_

_Csicso_ Fórum-zöldfülű

Ezt nagyon adom Kecsó :D

7. TYUPI™

TYUPI™ Fórumlakó

ja erre csak annyi lenne a válasz 1 war Chanelben akár 50X is ki lőhet 1 adott játékos így ezzel az ötlettel érdekes lenne 1 warchane sorba áljunk és számolgassuk hányszor lőtem ki :D