Javaslat Búra alatt, ill. Búra törő

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Kenpachi, témanyitás ideje: 6.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Legyenek-e ezek a tárgyak a játékban a jövőben?

1. Igen!

11.1%
  2. Nem!

66.7%
  3. Kis finomítással igen!

22.2%
  1. Kenpachi

Kenpachi Haladó

Búra alatt:

Búra törő:

Mire jó a "Búra alatt" tárgy?

Míg a bajtársaid el érnek hozzád, addig búra alá menekülhetsz.

Ha búra alatt vagyok, becélozható leszek?

Igen. Sőt, még lőni is tudnak, de az ágyúgolyók nem érnek el hozzád, hanem a búra falának ütköznek!

Ez azt jelenti, hogy a támadónak ugyan úgy fogy a lőszere, míg az én életem nem?

Igen, míg lövi a búrát. De a "Búra alatt" tárgy könnyen észrevehető, és ilyenkor abba hagyhatja a támadást.

Mennyi ideig marad rajtam a Búra?

Egészen 10 másodpercig.

Ezt fel lehet törni valamivel?

Igen, egy rendelhető elemmel, vagy különleges eseményekkor vásárolható elemmel. A tárgy neve: Búra törő.

Ezt a búra törőt mennyiért vehetem meg?

XY Ft-ért, vagy a különleges tárgyaknál 15.000 gyöngyért.

Mennyi az esélye a búra feltörésének, ill. mennyi az esélye a saját magam lebúrázásának?

100% mind a kettőnek!

Mennyi az újratöltési idejük a tárgyaknak?

A "Búra alatt" tárgynak egész pontosan 120 másodperc, míg a "Búra Törő" tárgynak nem más mint 300 másodperc.

2. clydeツ

clydeツ Járnitanuló

Egész jó ötlet, bár a búra törőnek nem sok értelme van...ki fog 15K gyöngyöt költeni szerinted erre? vagy akármennyit, ha 10másodpercig tart a búra?

3. ..Joker..

..Joker.. Haladó

Az ötlet nagyon nagyon rossz :D

3500 Gyöngyért vegyünk Búrát és akkor a Búra alatt (nem a filmre gondolok xD) leszünk 10 másodpercig.

Végül is megéri, hisz a tortu ezt csak 3 órára biztosítja és sokkal több mint 3500 gyöngy hisz az 750 meg ott még láthatatlan is vagy.
    Nem támogatom.

4. Kenpachi

Kenpachi Haladó

Egy szóval nem említettem meg, hogy ha fel is használják az ötletemet, pontosan azt készítsék el, amit mondtam. Lehet csak a Búra alatt tárgy, és az is lehet módosítva. Ez csak (mint a téma címe előtt látható) Javaslat.

5. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Búra alatt vagyok én tortuban is, azzal még egy szigetnél is javulhatok.
    Valamint ott a szokásos menekülés, bm-en javulás, míg esetleg várom a többieket :)