Cancer Bonus Kristáyl eső

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: WĄЯŁ0ЯD™, témanyitás ideje: 24.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. WĄЯŁ0ЯD™

WĄЯŁ0ЯD™ Junior szaki

Üdv !

Az lenne a kérdésem valamit változtattak a cancer bm-n? XX bm vagyok túl

Plusz rengetek játékosal beszéltem zsinorba mindenki szerencsétlen hogy nem adja a kirstály esőt ?

Valami nincs rendben !

-HiTmaN1- kedveli ezt.
  2. ..Joker..

..Joker.. Haladó

A legutóbbi változás az volt, hogy a teleportot 5-ről 20-ra emelték. A többi jutalmon nem változtattak.

3. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

Igen, elvileg ennyit csináltak csak, ennyit tudunk. Lehet hogy tényleg annyira szerencsétlenek vagytok, de ki tudja. :)

4. WĄЯŁ0ЯD™

WĄЯŁ0ЯD™ Junior szaki

Igen Valószínű hogy 70-80 játékosból 5-10 kapott sokadjára szóval itt 10-15 canceröl beszélünk ami zsinorba 99%-nak életet vagy teleportot add

5. ¤Gyuszika¤

¤Gyuszika¤ Aktív író

10% eséllyel nyerhetsz olyat azt nyerheted legkevesebb esélyel.

Ha már meg van a design
    +75.000 életerő (15 napra) 25% esély
    +7% sebzés (45 napra) 25% esély
    Teleport(20% esély)
    Mojo Fedélzet(20% esély)
    Kristályeső(10% esély)

6. Fox

Fox Utánpótlás-írogató

a változtatás csak a teleportra vonatkozik annak a számát emelték meg 5 ről 25 db-ra.
    Mint a többiek is leírták a krisiesőre van a legkisebb esélyed ... nagyon valószínű , hogy csak ennyi lehet az oka ugyanis én találkozok olyanokkal akik kapnak:)bár az tény hogy nagyon ritkán:)

7. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Valami nem egyenes:

2014-10-27 16:44:39Megszerezve: 25 x Teleportálás.
    További szép napot!

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Sztem ez teljesen egyenes ;)
    25 teleport jár.

9. WĄЯŁ0ЯD™

WĄЯŁ0ЯD™ Junior szaki

Örülök amikor több száz K gyöngyöt beszorok + elitel lenyomom a teleportér boldog vagyok XD

10. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Igen csak ő 20db írt nem 25-öt oké hogy te most már átírtad az ő postját is de pont ezért kérdeztem :)

11. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

De őszintén, az 5 teleportnak mennyi hasznát vetted? Most ez a 25 legalább hasznos lehet, összegyűjthetsz belőle nem keveset 1-1 olyan eventre ahol gyorsan oda kell érni pl az admiralhoz :p, vagy épp a freedom npchez ;)

12. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

ha elittel tolod ne várj sok hasznot bm-ből :)

13. WĄЯŁ0ЯD™

WĄЯŁ0ЯD™ Junior szaki

köszönyük emese XD

14. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

attól még, hogy ilyen stílusban válaszolsz, nem lett okosabb dolog bm-et elittel tolni és én nem rosszindulatból írtam :)

15. WĄЯŁ0ЯD™

WĄЯŁ0ЯD™ Junior szaki

és ha mindent elolvasol akkor rájössz hogy nem a sporolás volt a lényeg hanem a végsőjutalom

16. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

elolvastam, de arra már kaptál választ... :)

17. ¤666¤D¤E¤V¤I¤L¤

¤666¤D¤E¤V¤I¤L¤ Fórum-zöldfülű

az jó csak ha te is megcsinálnál 1 héten 5 cancert és mindig ágyú sebzést adna vagy teleportot egy idő után már unalmas !!jó ne adjon krisiesőt de akkor tegyék vissza ládákba úgy mint régebben volt mert csak azt mondták pár hét és vissza lesz rakva hát azóta is probálkoznak már 1 éve elég szomorú hogy ami jó volt a játékosoknak azt mindent el vettek!!!! ez tiszta röhej

18. Gunár*MSZ

Gunár*MSZ Aktív író

Ládába a krisiesőt !

19. Hirnév

Hirnév Aktív író

Nem rossz ötlet, vagy megemelnék a krisi esöt jutalomként.
    Lenne egy kérdésem, ha van X napnyi 5%-os ágyusezésem bonusztérképekböl, és megkapom a 7%-os bonuszt a cancerbol
    akkor egyszerre mindkettö napja fogy?

20. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Igen!