Cancer Bonus Kristáyl eső

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: WĄЯŁ0ЯD™, témanyitás ideje: 24.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. WĄЯŁ0ЯD™

WĄЯŁ0ЯD™ Junior szaki

Nem Tudom de a Cancerből már nagyon tele a hó cipőm hogy szépen fogalmazzak !!
    esélye szinte 0,1%

2. HITMEN36.

HITMEN36. Junior szaki

1cancerből 1kristályeső :)

WĄЯŁ0ЯD™ kedveli ezt.
  3. Péter

Péter Fórum ismerője

Én az szeretném megkérdezni,mekkora % esélye van annak,hogy cancer bm-ből kristályesőt kapjon a játékos. Mert venni nem lehet,ládából ritkán ad ,ha ad is 2 napra amivel sokra nem lehet menni. Bm-ből meg lehetetlen mert a mostani állásom szerint 19db megcsinált cancerből 0=nulla krisiesőt kaptam.Ezáltal azt sem értem miért megszerezhető ha nem adja. 5óra 30 percem ment el 1 cancerre aminél minden egyes hajónál nyomom a gombot megállás nélkül.Nem kellemes és ilyenkor irigykedem azokra akiknek pilota nélküli hajójuk van.

4. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Ismertető: Bónusztérképek, itt az esélyeket meg tudod nézni. Ami Cancer esetében 10% esély, hogy Kristályesőt kaphatsz. Lehetetlennek nem mondanám, bár kicsi az esély:(, de azért időnként meg lehet csípni. Venni is lehetett, bár nem mostanság, de volt bizonyos csomagokban, amit megkereshetsz a Seafight üzlet, a megrendelhető elemeknél.:) Előfordulhat máskor is, hogy ilyen csomagot tesznek be.:p A Leo -és Libra BM-ek is egyik garantált jutalma pár napra.
    Feketepiacon is elérhető olykor, ezt szoktam szeretni.:cool:

A fórum játékokat is ajánlanám figyelmetekbe, ott is megszerezhető, amiért csak játszani kell. Természetesen, aki az első helyre pályázik, jobb teljesítményt kell nyújtania.;)

5. Péter

Péter Fórum ismerője

Köszi a választ Héra.Akkor ezek szerint meg kell csinálnom 100db cancer hogy 1-et biztosan kapjak.Ezen elgondolásból akkor jó lesz nekem havi 1 cancer is csak unalom űzésnek.Minden esetre köszi.

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem.
    Megcsinálsz 1 cancert, illetve még csak az utolsó hullám utolsó NPC-jét lövöd. Kilövöd és a rendszer "sorsol" neked 1 jutalmat. Ez 10% eséllyel lehet királynő kegyelme, 90% eséllyel valami más. Ha megcsinálsz még 1 cancert, akkor semmivel sem változnak ezek a százalékok. Ugyan úgy marad 10-90%. Megcsinálhatsz te 1000 cancert is, ha nem lesz szerencséd, akkor nem kapsz királynő kegyelmét, de ha szerencséd lesz, akkor mindből azt kapsz.

Persze ha csak 1 BM-t csinálsz, akkor csak 1x lesz 10% esélyed, ha 100-t akkor 100x lesz 10%.

Olyan ez mint a lottó! Van 10 szám (0-9), hogy kihúzzák neked a 2-est, annak esélye 10%, hogy ne a 2es legyen annak esélye 90% :).
    Ha sokszor játszol többször lesz esélyed nyerni, de mindig ugyan úgy csak 10% esélyed lesz.

7. ¤ROBERTO¤

¤ROBERTO¤ Utánpótlás-írogató

egy más után 6 cancert csinálltam és mind a 6 darabból sebzést kaptam...... így aztán nagyon meg éri csinálni legalább ennyire ne cseszen ki a bigpoint...:((

Gyularombolo és ♥Crazyß♥™ kedveli ezt.
  8. Péter

Péter Fórum ismerője

Ha jobban átgondolom mind a 4 tárgy ritkaságnak számit.Ilyen alapon lehetne 25% nyerési esély a tárgyakra,hogy mit sorsol a rendszer.

9. pacalos

pacalos Fórum-zöldfülű

ha jobban átgondolom...... 90% esélyt is írhatna a BP a krisieső megszerzésére. egy általunk ellenőrizhetetlen rendszer sorsol. azaz, ha nem akarják, nem fogod megkapni. ha rákérdezel a válasz az lesz, hogy nem volt szerencséd. ahogy DD mondta, ez egy lottó.
    nekünk JÁTÉK! az üzemeltetőnek üzlet. ezt a tényt el kell fogadni, ha játszunk. a játékélmény a nyeremény. amit ezen felül " kapunk " az szerencse :)

10. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Csak nincs játékélmény! ;)