Chat problémák

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: clydeツ, témanyitás ideje: 14.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Üdv!
    Segítséget szeretnék kérni 3 hónapja nincs chat-em, ezt az üzenetet írja ki:
    Rendszer: Authorization failed!
    Kipróbáltam már mindent, de nem lett jó, support sem tudott még egyenlőre segíteni...Rengeteg mindent kipróbáltam, de nem lett jó...Viszont ha máshonnan lépek be vagy support lép be játékba akkor hibátlanul működik a chat...Másnak is van/volt hasonló problémája?És ha igen akkor, hogyan csinálta meg vagy mit tudnék tenni?Aki tud kérem segítsen...

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Ha mindent megcsináltál, ami hasonló esetekben javasoltunk, akkor már csak nálad lehet a hiba. Előfordulhat, főleg ha munkahelyi vagy nyilvános internetet használsz, hogy le van tiltva a chat által használt port. Ezzel csak annyit tehetsz, hogy feloldod a tiltott portokat, vagy épp feloldatod, ha nincs hozzáférésed az internet beállításaidhoz.

3. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Otthoni számítógépet használok, de nem találtam tiltott portokat...

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem a számítógép a lényeg, hanem az internet. Bár ha nincs tiltott port, a chat ablak ki-be kapcsolása, és a chat ablak újraindítása is megvolt akkor nincs több ötletem.

5. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Feloldottam az összes létező port tiltást, de nem lett jó, amiket írtál azokat már réges rég megcsináltam, sőőt még jópár hasonló dolgot is, én sem értem a dolgot...Sztem. nem nálam van a hiba mikor először elment a chat másnap visszajött és utána megint elment azótta nincs és én semmit sem állítottam közben, szóval nem biztos, hogy nálam van a hiba...

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ha a játékosok szinte 100%-nak nincs hasonló gondja, csak neked, és max pár másik játékosnak, akkor kénytelen vagyok azt mondani hogy nálad a hiba.
    Márpedig most ez a helyzet... :(

7. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Geoip ütközés miatt nincs chat-em, de ennek restart után jónak kénne lenni...És mégsem jó...Ezért kértem tanácsot, mert fogalmam sincs mit kénne csinálnom ahoz, hogy jó legyen...Lehet szolgáltatót kénne váltanom... :p Bár bármilyen programot használok, ott minden jól működik hasonló chat ablakokat mindenhol tökéletesen láttom, csak itt van hiba...

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Hogy hasonló-e azt nem tudhatod, kinézetre ne alapozz. Chat és chat között is lehet különbség. Teljesen mind1, hogy más chat megy-e nálad. Mint látod te vagy az egyetlen aki jelenleg ezzel a hibával küzd, vagy max nagyon kevesen. Kizárt, hogy a játék hibája lenne, az ha valami 1-2 embernél nem megy.

9. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Lehet, viszont ez még nem jelenti azt, hogy nálam a gépemen kell valamit állítani...De azért köszi a segítséget...

10. falcon29

falcon29 Fórum-zöldfülű

Nektek is eltünt a chat ablak?

11. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Nem, van chat. Próbáld meg újraindítani Opciók/ Konfigurációk indításánál. Nézd meg nem-e kapcsoltad ki esetleg véletlenül. Opciók/ kijelző/ elem/ chat mellett van-e pipa?

12. NézElőd

NézElőd Fórum-zöldfülű

Chat-el nekem is vannak problémáim! Mostanába, ha sokat (min. 30 perc) van chat ablak nyitva, akkor a térképváltás gondot okoz, nagyon belassul. Mikor kijelentkezem, szinte mindig összeomlik a flash rendszer. Valami hasznos jó tipp???

13. FM_Héra

Szia!
    A Flash Playerhez segítséget

ITT találsz.

14. clydeツ

clydeツ Járnitanuló

Miért nincs chat?

15. FM_Héra

Szia!
    Van chat. Próbáld meg újraindítani Opciók/ Konfigurációk indításánál. Nézd meg nem-e kapcsoltad ki esetleg véletlenül. Opciók/ kijelző/ elem/ chat mellett van-e pipa?

16. ducati666

ducati666 Fórum-zöldfülű

Sziasztok segítséget szeretnék kérni chat ablak nem jön fel hiába frissítek próbálkozok. Még ha csoportba vagyok sem. Hogy lehet előhívni mi lehet a probléma?

17. FM_Héra

Szia!
    Ellenőrizd, hogy engedélyezve van -e a Chat megjelenése a Tengertérkép "Opciók" menüpontjában:
    Opciók/ kijelző/ elem/ chat mellett van-e pipa?

Töröld a böngésződ gyorsítótárát.

18. ducati666

ducati666 Fórum-zöldfülű

Köszi konfiggal sikerült !

19. ducati666

ducati666 Fórum-zöldfülű

Sziasztok tudnátok segíteni hogy ha véletlen káromkodtam chat-en a letiltásom meddig érvényes mert a házirendben a büntetéseket nem találtam csak hogy mi számít bűnnek.

20. FM_Héra

Amennyiben F5-el nem tudod megoldani és nem is írná, csak supporton érdeklődhetsz.