Javaslat Citromail - Előfizetéses modell 2023.04.12-től

Kategória: 'Technikai közlemények', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 4.4.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Seafight

  Kedves Játékosok!

  Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a Citromail magyar email szolgáltató 2023.04.12-től előfizetéses modellt vezet be, magyarul csak fizetés ellenében lesznek elérhetőek a fiókok ettől a dátumtól kezdve. Részletek ITT olvashatóak.

  Amennyiben nem kívánjátok a Citromail email fiókot fenntartani a továbbiakban, akkor szükségetek lesz egy másik szolgáltatónál létrehozott email címre, amire át kell írnotok a játék fiókotokat. Az adatváltoztatáshoz ITT találtok segítséget.

  Röviden összefoglalva:

  1. Először a régi email címre (ez esetben a Citromailre) kaptok egy levelet egy megerősítő linkkel, amire rá kell kattintani.
  2. Ezt követően az új email címre is érkezik egy hasonló üzenet. Amint itt is ráklikkeltek a megerősítő linkre, a változtatás sikeres.
  Abban az esetben, ha valamilyen okból nem kapnátok meg a megerősítő üzenetet a Citromailre, ellenőrizzétek a levélszemét mappát. Ha ez sem segít, akkor forduljatok a supporthoz, ahol manuális úton tudjuk átírni a fiókot új címre. Ez esetben minél részletesebben adjátok meg az alábbi adatokat:
  1. A User ID-det és a belépési nevedet (esetleg játékon belüli nevedet);
  2. Melyik szerveren játszol;
  3. A felhasználói fiók regisztrálásakor megadott első felhasználónevedet és az accounthoz először megerősített e-mail címedet;
  4. A regisztráció körülbelüli időpontját;
  5. A régi e-mail címedet (amiről át szeretnél váltani);
  6. Az új e-mail címedet (amelyre a felhasználó fiókot szeretnéd átíratni);
  7. A fiókodból indított megrendelések bizonylatát (az érzékeny adatok, például a számlaszámok olvashatatlanná tehetők):
   1. Tranzakciós számokat
   2. Fizetési bizonylatokat vagy a jóváhagyások másolatait
   3. A fizetési módok adatait (számlaszám, mobiltelefonszám, PayPal e-mail cím stb.)
  8. Más bizonyítékokat arra, hogy a régi e-mail címnek te vagy a tulajdonosa.
  Ami az új mail címet illeti, javasoljuk a megbízható, nemzetközi jelenléttel rendelkező mail szolgáltatókat (pl. https://gmail.com). Semmiképpen sem ajánljuk a munkahelyi, iskolai mail címek, valamint a szolgáltatások mellé (pl. TV / internet előfizetéshez) kapott mail címek használatát, mivel ezek az iskola / munkahely / szolgáltató változásakor rendszerint elvesznek, vagyis a jövőben újabb manuális cím váltás válhat szükségessé.

  Fontos megjegyezni, hogy a Farmerama fiókotok akkor is elérhető marad, ha nem váltotok át másik mail fiókra, viszont ez esetben később már nem fogtok tudni adatokat változtatni (jelszó, email cím), illetve lemaradtok a hírleveleinkről és a fizetési visszaigazolásokról is. Természetesen a manuális cím váltás lehetősége a support által a későbbiekben is rendelkezésre áll.

  Kérünk mindenkit, hogy első körben próbáljátok meg a fentebb leírtak szerint magatoknak átváltani a címet, a supporthoz csak akkor forduljatok, ha tényleg szükséges. A dömpingszerű leterheltség miatt kissé hosszabb válaszidőkre kell számítani, de mindenkinek az ügye sorra fog kerülni. Megértéseteket köszönjük.

  Üdvözlettel,
  Bigpoint Ügyfélszolgálati Csoport
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.