csak egy kérdés :)

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: *-LEGOLAS-*(HUN), témanyitás ideje: 4.12.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. *-LEGOLAS-*(HUN)

  *-LEGOLAS-*(HUN) Utánpótlás-írogató

  sziasztok miért van az, hogy vannak olyan játékosok akik ugyanolyan kaliberrel rohangálnak (azaz full pvp tehi, 15-17%-os sebzéskő, pvp kő, 6/6 bástyák, vuduágyuk, 3as sámánnal, sorskalapács, tűzvihar minden egyéb akiknek már csak elitlőszerre kell a gyöngy), mint az egyik szövitársam, aki ezzel lő belém (agwe pajzsa+tehi 6on, 12%sebzés elkerülés, arany védelmi táp, bjorglond házikedvenc, vudukáprázat 4/6, páncélozott hajótörzs 3/6) 33.000 sima, krit 44.000-et és mások 41.000 alapsebzés + 50-55-60k kritet?
  ez az egész világítóval lett tesztelve mert belém is akik az utobbiakat lőték világítóval tették :)
  vagy már lassan megyünk át másik bp játékra hogy összeadja az egyszerre beérkező sebzést? :O igaz ésszerübb lenne nem terhelné a szervereket annyira :)
  nah.. ha valaki tudná erre a választ megköszönném :) lehet nem én vagyok rá egyedül csak kiváncsi
  u.i.: nem, nem találtam meg, ha lenne már bejegyzés erről a témáról, nem ,nem hiszem el hogy minden játékosnak királykegyelme vagy krisiesője lenne folyamatosan ugy, hogy hónapokig nem esik le,se a ligabónusza. igen ismerősömnek 287 ágyuja van fent, igen gondoltam arra, hogy 1-2es szintü vuduágyuk
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia

  Felsoroltál pár dolgot, melyek valóban befolyásolják a sebzést, de a többsége még csak nem is konkrétum, és van ami hiányzik. Azzal se segítettél sokat, hogy olyanok akiknek csak lőszerre kell költeni, hiszen 1-1 ilyen hajót nem csak 1 módon lehet felszerelni. Javaslom nézd meg a "sebzés" ismertetőjét. Ott le van írva minden ami a sebzést befolyásolja. Azokat nézzétek végig és számolj, melyikből kinek hány %-a van.
   
 3. LBBARCELONA

  LBBARCELONA Utánpótlás-írogató

  Lassan már 200k kat sebzenek te meg rájuk 1k-t
   

Az oldal megosztása