Csata ágyú

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Kenpachi, témanyitás ideje: 8.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kenpachi

Kenpachi Haladó

Szerelkezz fel, kalóz!
    2014. Január 20.-tól egészen 2014 február 30-ig vegyél Csata ágyúkat!
    Most akár elérheted mind össze 15.000 gyöngy/db áron!
    (a Piaci kedvezmény/prémium nem számít erre az ágyúra!)

Jellemzői:
    • Esély a sikerre:80
    • Hatótávolság:30
    • Feltöltési idő: 6mp
    • Extra sebzés ha a CSP rangod 5. szintű ( +1kár/golyó) 10. szintű ( +3kár/golyó) 15. szintű ( + 5kár/golyó) 20. szintű ( +5kár/golyó + 1mező ható távolság) 25. szintű ( + 6kár/golyó + 2mező hatótávolság)
    • Kristály barlangba fejleszteni: Lehet
    • Kritikus találatra 25% esély!

Kristály barlang fejlesztés:

1. szint: +5% esély kritikustalálatra
    2. szint: +2kár/golyó ( + az 1-es szint )
    3. szint: + 10esély a kritikustalálatra
    4. szint: +4kár/golyó ( + a 3-as szint)
    5. szint ( 3-as + 4-es szint) + elérhető lesz a full Csata Ágyú ha 150db-ot felfejlesztettél 5. szintre!

Kérdések és válaszok... :)

Mennyibe kerül az ágyúk fejlesztése?

1. szintre: 1000gyöngy +10kristály
    2. szintre: 1500gyöngy +25kristály
    3. szintre: 1500gyöngy +35kristály
    4. szintre: 2000gyöngy +50kristály
    5. szintre: 100kristály

Mennyi Csata ágyú lehet a hajómon maximálisan?

Kezdetben 150db, de ha 150db-ot felfejlesztettél 5. szintre, akkor onnantól full Csata-Ágyúd lehet!

Ad-e ez az ágyú elitpontot vagy tp-t?
    Nem! Mivel ez CSATA ágyú, nem gyűjtögető ágyú!

NPC-ét is megtámadhatok vele, vagy csak játékost?

Csak játékost, mivel ez CSATA ágyú, nem pedig gyűjtögető ágyú!
    Van hozzá külön ágyúgolyó?

Természetesen BÁRMILYEN ágyúgolyót kitud lőni, ami gyöngyért vásárolható. Ami aranyért azt nem! De van persze speciális golyó. A Csata ágyúgolyó. Erről részletesebben lejjebb olvashatsz!

A csata ágyúgolyót csak ez az ágyú tudja kilőni?

Igen! Csak EZ!

Milyen tulajdonsággal rendelkezik a:
    • Kára 85 kristályosítva 95!
    • 2000db kristályosítás ára: 15kristály +
    • 200 gyöngy!

Miben másabb a sima elitágyúnál ez az elitágyú? ( összehasonlítás )

55 fontos:

• Esély a sikerre:75
    • Hatótávolság:25
    • Feltöltési idő:7
    Csata ágyú:

• Esély a sikerre:80
    • Hatótávolság:30
    • Feltöltési idő: 6mp
    • Extra sebzés ha a CSP rangod 5. szintű ( +1kár/golyó) 10. szintű ( +3kár/golyó) 15. szintű ( + 5kár/golyó) 20. szintű ( +5kár/golyó + 1mező ható távolság) 25. szintű ( + 6kár/golyó + 2mező hatótávolság)
    • Kristály barlangba fejleszteni: Lehet
    • Kritikus találatra 25% esély!
    5%-kal több esély a sikerre, 5 mezővel nagyobb hatótávolság, 1mp-cel rövidebb feltöltési idő, CSP-hez kötve nagyobb a lövés/hatótávolság, kritikus találat 25%-kal nő. És CSAK ez tudja kilőni a Csata ágyúgolyót.

Lenne még valamilyen extra evvel az ágyúval kapcsolatban?

Nem! Ennyi lenne!

Utoljára szerkesztett: 8.12.13
  2. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Rossz ötlet! Nem támogatom!

3. ᴰᵒᶰᶢᶥ

ᴰᵒᶰᶢᶥ Junior szaki

A "Nem tetszik" gomb hol van? :D

Kicsit megijedtem mikor megláttam ezt a témát, ugye új fórum, hirtelen nem tudtam mi ez, valami közlemény vagy mi a szösz :D. Szerencsére csak 1 ötlet...
    Egyébként 1 szépen részletesen kidolgozott ötlet, mondom, hirtelen azt hittem 1 közlemény :D

Ezen kívül azonban más pozitívumot nem nagyon tudok mondani :(

Bár alapból azt mondom hogy nem kell új ágyú, de ilyen pláne nem! Annak idején behozták a vudu ágyúkat, az nagyon jól ki lett találva, ha akarod megveszed, előnyt jelent, de ha nem (nincs pénzed) nem gond, nagy hátrányod nem lesz. Ez az ágyú viszont kész xD, ha nincs meg semmi esélyed olyanokkal szemben akiknek megvan, hiszen 1 kordival hamarabb rád lő...
    Az a része viszont nem rossz, hogy a CSP rang alapján további bónuszokat lehetne szerezni. Bár hozzáteszem, hogy már meglévő 3 jutalomból 2 tényleg nagyon jó. A szuperpáncél és az agwe pártfogása.

4. TYUPI™

TYUPI™ Fórumlakó

Isten ments, még 1 ágyú.
    Inkább az 50 ill. 55 fontosokkal kellene kezdeni valamit.

Szép kidolgozás. Biztos sok meló volt vele gratula.

5. Kenpachi

Kenpachi Haladó

Sziasztok, igen, jó részletesen leírtam, nehogy az legyen, hogy azt írja valamelyikőtök, hogy miért nincs kidolgozzva? :) Most ki van szépen, szerintem semmi nem hiányzik belőle :)
    Én már gyakorlatilag unom, hogy nincs új ágyú, ami egy kicsit elkülönülne az elitágyúktól, jó, persze van a Vuduágyú, de ez kimondottan harchoz lenne, nah, de... :)

Milyen nem tetszik gomb? :) Az csak a hozzászólás, nem az ötlethez van a Tetszik gomb :)

Pontosabban miért nem? :)

Halálhozó kedveli ezt.
  6. ..Joker..

..Joker.. Haladó

Akkor nem csak én ijedtem meg attól, hogy ez hivatalos. :D

Az ötlet szépen ki van dolgozva, ez tény és való.
    De új ágyú ? Ugyan már..

Sokat próbálkoztunk már az ágyús ötletekkel. De valljuk be mindig a BigPoint csinálta a legjobban és legtisztességesebben. (Bár az admi ágyú tönkre tette az ElitPontot) Ezt leszámítva jó.

Az ötlet tetszik, de én is afelé hajlok, hogy nem támogatnám. :(

7. st.wolf.

st.wolf. Járnitanuló

ez nagyon nagy ..:eek: többet nem is érdemel az ötlet :mad:

8. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Még az előző fórumra írtam egy megoldást az 50 és 55 fontos ágyúkra. Nem tudom olvastad-e. Sajnos volt aki nem támogatta, de volt aki igen! :)

Szerintem már így is sok ágyú van és az, hogy csak harcra és csak elit lőszerrel lehessen használni számomra kicsit macerásnak tűnik. Főleg az nem tetszik, hogy nőhet a távolság a lövéseknél. De tényleg szép kidolgozást lett. Elismerésem! :)

Halálhozó kedveli ezt.
  9. Kenpachi

Kenpachi Haladó

Itt is van mit írtál:

Jó ötlet, de én ezt nem támogattam, szép kidolgozott event, de... Amúgy még mindig elérhető a régi fórum, csak írni nem tudsz bele :) ITT :)[/quote]

Halálhozó kedveli ezt.
  10. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Van akinek tetszik van akinek nem, ez egy ilyen dolog. Szerintem sokat segített volna a kicsiknek, de a nagyok önző módon nem támogatják. Ez van. Tudom, hogy elérhető a régi fórum, de lusta vagyok linkelgetni! :D

11. ¤Gyuszika¤

¤Gyuszika¤ Aktív író

Szia nem kell új ágyú,sokan vettek vuduágyút sok pénzért.Azt nem kell ennél is jobb.

12. Draxi

Draxi Utánpótlás-írogató

A legjobb a február 30-ig:))) Tényleg kidolgoztad rendesen,de teljesen felesleges!
    Neked már nincs mit fejleszteni a hajón???Nekem még mindig van... És azt hiszem ezzel érveltem is!

I_Shoot_my_enemy*HU kedveli ezt.
  13. suzukisendre

suzukisendre Fórum-zöldfülű

Sziasztok, szerintem Jó ötlet, bár némelyik rész nem tetszett, de amúgy like :D

Halálhozó kedveli ezt.
  14. Stonehead|Mongore|

Stonehead|Mongore| Fórum-zöldfülű

istenem CSATA ÁGYÚ??? ember nem lehet csak játékos lőni vele?? ettől rosszabat ke nem lehet találni akkor egszerűbb ha 65 fontos ágyu ... ami ad ugy mit az admi tp ep... de úgy sebez mint a 60 fontos ágyu.... nekem ez a véleményem erről ezt biztos nem fogják tovább küldeni a fejlesztőkhöz

15. Lacko01

Lacko01 Fórum-zöldfülű

Udv !

Mostmar kidolgozhatnatok 1 agyut ami a 2/2-rol a 12/1-re is atlo , monjuk 2 milliard gyongy darabja es leloheto a hajodrol is DDD

16. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv, :D

Már reggel fel lettem dobva :D Az tetszett Ken, hogy azt írtad unod, hogy nincs csataágyú ami csak csatában van, de miért mindig minden ötletet gyönggyel írtok mikor az új tárgyak nagy része vagy a feketepiacon érhető el eventpénzért, vagy a rendelési oldalon cash-ért.
    Másrészt nem támogatom mert azért csata közben mittom én javítás van aztán egy félőrült fullon van unatkozik elkezd lőni egy luciát, hopp ott terem egy admirál te meg bevered a képernyőd otthon meg mondasz egy cifrát mire átcseréled az ágyúkat de addigra már kilövik az admirált meg megérkezett az enemy is xD
    Szóval tovább nem taglalom :D

Lacko01,
    Neked pedig csak annyit, hogy a poén topic 2-vel odébb van.

További szép napot!

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  17. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Nem továbbítottuk. Témát zárom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.