Közlemény Csempészek a láthatáron! – Új különleges NPC-k a tengeren

Kategória: 'Technikai közlemények', témanyitó: Mugen, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Mugen

  Mugen Fórumszaki

  Csempészek a láthatáron! – Új különleges NPC-k a tengeren

  Ahoj Kalózok!

  A kereskedők időről időre nagy zsákmányt szállítanak a tengereken, de egy tisztességes kereskedő sem mert kimerészkedni a tenger legveszélyesebb részére. Mostanáig!

  [​IMG]

  A mai naptól három új NPC szeli a habokat, hogy értékes rakományát eljuttassa a térkép egyik pontjáról a másikra.

  Kapjátok el a csempészeket és szerezzetek csinos kis zsákmányt amulettől lőszerig, kristálytól az ágyúig… Isaac Gulliver (16. szintű térképek), Thomas Johnstone (17. és 18. térképek) és a Cruel Coppinger (19-20. térkép), akik mindenáron próbálják elkerülni a konfliktusokat minden 20. percben jelennek meg a térképek valamelyikén, a szintjüknek megfelelően.

  Jó vadászatot Kapitány!

  Megjegyzés: az NPC-k találomra jelennek meg minden 20. percben a szintjüknek megfelelő térképen. Szerverenként csak meghatározott mennyiségű NPC jelenik meg. Minden fajta lőszerrel támadhatók, azonban maguk az NPC-k vissza nem lőnek. Gyöngy jutalmat nem lehet szerezni, kizárólag kristály, vudu lőszer, amulettek és gyorsítók kaphatóak jutalom gyanánt.
   
  ]EZEL[ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása