Csili életerö

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Gallardo, témanyitás ideje: 12.5.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Gallardo

Gallardo Rutinos

Ahogy csilizgettem és láttam hogy full életnél nem kapok semmit az életes csilikböl jutott eszembe egy ötlet
    Ha full az élete a playernek akkor növelhetné az életerö csili a vudu életet is így kevesebb lenne ami kárba veszne
    Tudom hogy másnak is eszébe juthatott már de lehet ha többször írjuk lehet belöle valami :)

2. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Még mindig jobb így mint régen, amikor levonta az életerőd és ha nem volt akkor nem reklamáltunk, hogy a nullából nem vonja le :) Én a csilit "zsákba macskának" fogom fel :) Igaz bosszantó amikor egymás után több mint 10X életerőd ad, de hát ez van, így van benne kicsi adrenalin :D :D

*HOOD* kedveli ezt.
  3. KillerHU

KillerHU Aktív író

Nem tudom, hogy mekkora fejlesztést igényel ez a dolog, de nekem lenne egy olyan ötletem, hogy amikor a csillogó zsákmányból életerő növekedést kapunk és már a maximumon van az életerő, akkor a vudu pajzsot kezdje el tölteni az adott értékkel (természetesen azt is addig, amíg el nem éri a maximumot).
    Mit szóltok hozzá? Másnak is tetszene ez a változtatás?

LBBARCELONA és *Genius(HUN)* kedveli ezt.
  4. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Szerintem semmi értelme...

5. KillerHU

KillerHU Aktív író

De annál azért egy nagyon picivel jobb lenne, mint ahogyan most van. Vagy nem? Nekem nagyon lassan töltődik fel a vudu pajzs 1-es sámánnal és nem használok amuletteket. Nekem hasznos lenne, ha ilyen módon egy picit gyorsabb lenne a feltöltés (vagyis menet közben is tudnám tölteni, a csillógó zsákmányokkal).

6. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Szerintem, ha fel akarod tölteni a vudut akkor gyorsabb megállni és tölteni, mint össze csilizni. Nem?

7. KillerHU

KillerHU Aktív író

De, gyorsabb. Ebben teljesen igazad van. De ha a példa kedvéért mondjuk van 30 perc időm játszani és úgy döntök, hogy ezt az időt csilizésre fordítom és mondjuk a vudu pajzsom nincs feltöltve, akkor két legyet ütök egy csapásra. Szóval kellemeset a hasznossal. És addig is azt tudom mondani, hogy volt haszna az életerős csilinek. Utána ugyan megint nem lesz, de ha már van, akkor legyen két helyre is jó (életerő és vudu pajzs). Persze lehet, hogy tényleg nincs értelme és csak én gondolom így. Ez könnyen megeshet. :)

8. ☜яε∂•вαяση☞

☜яε∂•вαяση☞ Fórum-zöldfülű

Na és ha feltöltődik az életerő és a vp mi lesz? :D

9. Gallardo

Gallardo Rutinos

az már egy másik történet lenne :)
    pl transzformáljazó lenne agwe amulettbe vagy triton joakaratába

10. LBBARCELONA

LBBARCELONA Utánpótlás-írogató

Ez nagyon jó ötlet sokkal jobban érne meg csilizni ha a vudumat is is feltöltené menet közbe !!!!

11. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

Már hogyne lenne? Jelenleg 100% életerő mellett kárbaveszett csili, amelyik azt akarja növelni. Nagyon is jó lenne, ha a vudu töltéssel hasznosulna!

LBBARCELONA kedveli ezt.
  12. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Felőlem...

13. LBBARCELONA

LBBARCELONA Utánpótlás-írogató

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Nem akarom a szővimet meg bántani de tényleg ez neked miért nem lenne jó ha életerő helyet vudu vp növelné annyival mint a hp emelné a vudu javitása mindig is le marad ha én elkezdek csillizni hi hop meg lenne az a maradég vp!!

14. Gallardo

Gallardo Rutinos

csak firkálni akart hagyd már

15. szaboadam

szaboadam Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Eleve törölni kellene az ezer alatti életerő növekedést a csiliknél, éppúgy, mint az 100 alatti tp. szerzést! Bosszantó csili: kaptál 6 tp-t ! - akkor inkább semmit! :D:p:)

16. KillerHU

KillerHU Aktív író

Abban teljes mértékben igazad van, hogy nem oszt nem szoroz 6 tapasztalatpont. Legalábbis annak, akinek már milliók vannak. Viszont a kezdőknek, akik 1-2 napja játszanak (vagy 1-2 hete), azoknak gyakran jól jön, hogy összeszednek plusz pontokat, hogy szintet léphessenek a kalózvizsgában.
    Mindezek ellenére tényleg egyetértek veled abban, hogy nem túl sokat jelent az a pár pont.
    De az biztos, hogy nem lenne jobb az a változat, hogy nem ad semmit. Akkor inkább legyen úgy ahogyan most van. Gondolj bele ha teljesülne amit írtál. Akkor könnyen előfordulhat, hogy az lenne a következő fórum téma, hogy üres csilik. Ott pedig azt írnák, hogy inkább legyen benne bármi, akármilyen haszontalan, mint hogy üres. Mert hogy az üresnél az is jobb.
    De mondom még egyszer, nem szeretnélek megbántani, igazad van abban, hogy ez a két fajta csili (életerő és tapasztalati pont) sokaknak nem túl izgalmas.

[DD] kedveli ezt.
  17. ✭†•WILĐ•†✭[TΞC]

✭†•WILĐ•†✭[TΞC] Fórum-zöldfülű

Szerintem semmi értelme nincs a csilikben az életerőnek sem a tapasztalat pontnak inkább mégtöbb gyöngyöt meg mojót rakhatnának a tp és élet helyett a csilikbe!

18. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Én nem mondtam, hogy nem lenne jó csak szerintem nincs értelme.

Akárcsak te...

*Genius(HUN)* kedveli ezt.