Csilliogó zsákmány

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: SamuelTaylor, témanyitás ideje: 27.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. SamuelTaylor

  SamuelTaylor Fórumprofi

  Valószínű csak én nem tudtam eddig róla, hogy ilyen is van de nekem ez volt az első:

  2015-03-26 08:09:56Találtál 3 üvegnyi mojót.
  2015-03-26 08:09:53Kaptál 8433 aranyat.
  2015-03-26 08:09:53Kaptál 10 kristályt.

  A csili eddig is adott 10 kristályt és ezt csak én nem tudtam?
   
 2. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

  _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

  Én sem tudtam róla.. De jó szerencsés vagy hogy találtál 10-et ;):D Grt :p:D
  Valószínűleg egy újabb bug.
   
  SamuelTaylor kedveli ezt.
 3. =ymhotep=

  =ymhotep= Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Miért van az, hogy felveszem a csillit majd azt írja: "A hajódnak most 432(vagy bármennyi) ponttal több életereje van, így megerősödve indulhat útnak." de hajóm életereje nem változik. (akárhányszor kapok ilyet)
   
 4. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Szia!
  Abban az esetben növeli, mikor nincs feljavítva a teljes ÉP-tod.
   
 5. =ymhotep=

  =ymhotep= Fórum-zöldfülű

  Értem, köszi!
   
 6. Gallardo

  Gallardo Rutinos

  jaja utána olyan mintha üres csilit vettél volna fel :)
   
  Guccy kedveli ezt.
 7. SzellemCápa

  SzellemCápa Junior szaki

  Átlagban napi 3-5 órát csilizek. Utóbbi 2-3 hétben változtattak a csili által adott ajándékok arányán? Kb. 2-3* többször ad gyöngyöt mint mojót. 15-20 csiliből 1* mojó 2-3* gyöngy. Ráadásul mostanában mintha az aruba is sokkal ritkábban ad térkép részletet. 100 mojóból átlagban 1db részlet, így alig jön a bm. 1 hét alatt nem jött össze 6 részlet cancerből. (amúgy ís az utolsó részleteket mindig nehezen adta meg)
   
 8. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Szia SzellemCápa!
  A saját tapasztalatom szerint nem változtattak. Ugyanolyan arányban kapom, mint eddig, akár a csiliket, akár a BM részeket nézve.
   
 9. tapsi76

  tapsi76 Fórum-zöldfülű

  elég sokat csilizek én is . a tapasztalatom : - sokkal kevesebb a gyöngy mint pár hónappal ezelőtt . illetve a térkép részleteket is nehezebben adja , és ez leginkább a Virgo-ra vonatkozik .
   
 10. quka

  quka Járnitanuló

  hát van benne vmi amit írtok, de szerintem sokan mások is így vannak vele. nekem pl 6 csiliből minimum 4 élet és arany a többi ritkán ad mojot vagy gyöngyöt persze nem is kell annyira elszaporodni mert akkor mindenki azt csinálná. szerintem lehetne vmit csinálni az élet adó csilikből mert szerintem haszna vehetetlen max akkor jó ha vki sebesült de hát arra meg ott van az amulett meg a javítás :) . így ki lehetne találni vmit pl 3 robbanó lőszer 1 csiliből vagy hasonló. a bm részletekről meg annyit kb 1 hete kb 1600 mojot dobtam be és 3 virgo, 1 sagi, 1 capri és 1 mojó fed jött ki ( 14 napra csak) ami szerintem nem vmi sok
   
  Csabika kedveli ezt.
 11. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  A jutalmak aránya sem a csiliknél sem az aruba üstjénél nem változott, de arról ne feledkezzünk meg, hogy az elmúlt hónapokban több 100 játékossal csökkent a szerverek létszáma. Így kevesebben szedik a csilit, több a rossz csili is, persze a jó is. Kevesebben dobnak az arubába. Ezzel kicsit szélsőségesebb lehet a kapott jutalom is. Esetleg még rosszabb, vagy még jobb. Ezek szerint ti az előbbit vettétek észre. Ez nem a hivatalos magyarázat, ez csak saját vélemény ;).
   
 12. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórum ismerője

  Nem igazán értem, hogy matematikailag mi köze lehetne a játékosszám változásának a csilik tartalmának, vmint az aruba általi ajándékok százalékarányának befolyásolására. Tény- mint azt jeleztem is már - valahogy én is igen ritkán kapok újabban térképrészletet ( még annak figyelembevételével is, hogy mind a négy térképből az utolsó darabok vannak hátra).
   
 13. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Nem érted, akkor részletezem.
  Van 1000 ajándékom, ezek közül kisebbek nagyobbak.
  Ha erre van 500 ember, akkor átlagosan 2 jut mindenkinek. Ha kapok 2-t kaphatok 2 kicsit, vagy 2 nagyot (vagy egyéb kombinációban), hű de jó, sok különbség nincs közötte.
  Ha erre csak 50 ember van, akkor átlagosan 20 jut mindenkinek. Ha kapok 20-t megint kaphatok 20 kicsit, vagy 20 nagyot (vagy még elég sok kombinációban). Aki az előbbit kapja az rosszul járt, aki utóbbit az jól és a 2 között már jelentős a különbség.

  Sokkal nagyobb az esélye, hogy egy rossz sorozatot fogsz ki és sok jutalom egymás után rossz lesz, persze pont ezért lehet, hogy egy nagyon jó sorozatod lesz. Ez igaz az Aruba üstjére és csilire is, hiszen működésük hasonló, egyébként még ilyen a láda is.
  Ez volt az én elméletem, példával. Hivatalos infó továbbra sincs, tehát az álláspont változatlan, nem változtak a jutalmak.
   
 14. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórum ismerője

  Értem én a gondolatmeneted, de gondolj bele:ha 500 ember játszik, és elfogy az 1000 csili, akkor kezdődik elölről - lévén a csilik száma nem véges.Tehát pont olyan az esélyed, mint 20 játékos esetén.Bár ezen lehet, hogy feleslegesen polemizálok, végül is a lényeg : megtört a jég, kaptam 3 térképrészletet:)
   
 15. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ez igaz, de az 500 játékos szinte azonnal felveszi a csiliket, ahogy megjelennek. Gondolj rá, milyen volt 1 térkép 2-3 éve, mikor nagyon sok botos volt és gondolj rá, most milyen. Most kevesebben vannak a tengeren és főleg az éjjeli órákban vannak csilik amiket restartig fel sem szednek. Még érdekesebb lenne, ha tudnánk, hogy van egy max csili mennyiség, ami 1 térképen megjelenthet, de azt hiszem ezt soha nem fogjuk megtudni. Az tuti, ha egy térképen nem szedik össze a csiliket 1-2 órán keresztül, ott elég szép mennyiség összegyűlik :).
   
 16. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórum ismerője

  Igen, ez utóbbi válaszoddal teljesen egyetértek. Bár ez is azt sugallja, hogy a játékosszám nem a jó-rosszabb ajándékok arányát, hanem megszerzésének idejét befolyásolja ( ámbár olyan régen foglalkoztam játékelmélettel, hogy fenntartom a tévedés eshetőségét...:oops:).
   
 17. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Lehet rossz az elmélet, de inkább erre gondolok, mint összeesküvés elméletet gyártok, hogy márpedig változott a jutalmak aránya a csilikben és arubában :p.
   
 18. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórum ismerője

  :) Akkor erről ennyit! :)
   
 19. SzellemCápa

  SzellemCápa Junior szaki

  900 mojoból 13 térképrészlet :(
  700 mojóból 22 térképrészlet :(
  700 mojóból 15 térképrészlet:(

  És ezek nem kiugróan alacsony értékek hanem ez az átlag mostanában 100 mojóból 1-5 térképrészlet. egy éve még legalább 2-3x ennyi volt volt szerintem
  Az utolsó darabokat a térképből sokszor 3-6 napig sem adja be. Jó lenne az alig látható (kék alapon kék csiliket eltüntetni.

  Sokkal többször van gyöngy a csiliben mint mojó, 3-4x ad gíögyöt mire jön egyszer mojó.
   
  Utoljára szerkesztett: 5.7.15

Az oldal megosztása