Javaslat Csökkentett visszatérités rendszer reform

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Sztyujih21, témanyitás ideje: 21.9.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mi a véleményetek az új csökkentett visszatéritéses rendszerről?

1. Teljesen jó, nekem nagyon tetszik!

25.0%
  2. Jó lenne ha a gyöngyre nem hatna ki, mert nem tudok fejlődni.

0 szavazat
    0.0%
  3. Örülnél neki ha teljesen eltörölnék mert tönkreteszi a játékot.

62.5%
  4. Rakják be minél előbb a többi szerverre is, hiszen igy fair.

12.5%
  1. Sztyujih21

Sztyujih21 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Szerény véleményem szerint játszhatatlanná teszi ez a kreálmány Európa 7-es szerveren a játékot! Hogy miért is? Estére és napközben kilépsz -80%-al 16 órára és mi fogad amikor visszajönnél délután játszani? -70%! Játszol újabb 1 órát és máris köszönt a jó öreg nyolcvanas. Ekkora minusszal semmit sem éri meg gyöngyért lőni legyen szó eventről vagy Harrowról de akár Drakir Hrellről is. Arról ne is beszéljünk hogy a tabellán illetve a ligarangsorban esélytelen az előrelépésed(főleg ahol a top 100 a cél másik szerverek játékosaival szemben akiknek nincs csökkentett visszatéritésük!).

Szeretnélek megkérni titeket játékosok hogy szavazzatok, hogy mi a véleményetek erről a rendszerről, itt kihangsúlyoznám hogy nem csak eu7-es játékosok szavazatát várom hiszen rövidesen a többi szerveren is meg fog jelenni ez a dolog.

Szivesen fogadom az épitő illetve romboló jellegű kritikákat is, hiszen igy lehet megtudni mit szeretne a közösség. Ha szeretnétek hogy még több választási lehetőséget adjak hozzá a ti igényeitekhez alkalmazkodva irjatok bátran.

Utoljára szerkesztett: 21.9.18
  2. ANGYALKA134

ANGYALKA134 Utánpótlás-írogató

gondolom ezzel a huzássala robotokat szeetnék csokenteni

3. Baba

Baba Fórumlakó

Sziasztok
    Teljesen rendben van a 10 óra napi határ most legalább aki -80%al játszik eldöntheti botozik-e vagy eventezik:cool: Alig várom minden szerveren legyen.;)

4. Sztyujih21

Igen ez igy van csak sajnos ha rendesen játszol kézzel napi szinten pár órát akkor rád is kihat plusz aki botozik az ugyen ugy fog mivel bmre nem hat ki.

5. Sztyujih21

"napi 10 óra"....mint leirtam 16 óra kilogg után is szinte instant visszakapom a -80%-ot -70%-ról amivel nem lehet fejlődni.

6. ❤__*

❤__* Törekvő

Sziasztok!

Igazából másra szavaznék, ha már...: némi módosítással, de maradjon és terjesszék ki mielőbb a többi szerverre is. Azonban ezt a szavazást teljesen feleslegesnek tartom. Feltételezem a botosok többsége nyilvánvalóan a törlésre szavaz(na), és mint azt tapasztaljuk a játékban ők vannak többségben. Számunkra, akik tisztességesen játszanak, nem hinném, hogy korrekt egy ilyen szavazás. Bár sokan lehet nem is botoztak volna soha, ha a többi nem élvezné azokat az előnyöket, amire így szert tesz. Senki sem szeret hátrányba kerülni.
    A módosításon az időt értem. Akik dolgoznak, családjuk van, főznek stb. azok számára többnyire elegendő az a 10 óra bőven, legalábbis a napok többségét tekintve, sokan még ki sem merítik. De gondoljunk azokra is, akik számára ez tölti ki a napot, nem kell dolgozniuk, eléjük raknak mindent stb. Viszont aludniuk még nekik is kell, sőt enni, tisztálkodni sem árt gondolom nekik sem, ami némi játékidőt elvesz. 8 órát ezekre bizonyára mindenki szán minimum. Bár nem tartom egészségesnek, hogy 16 órát üljön valaki nap, mint nap a játék előtt, de előfordulhat, hogy léteznek ilyenek. Nekik azt mondanám jó tanácsként, ne tegyék, a friss levegő sem ártalmas senkinek, esetleg némi sétával, ismerősökkel beszélgetni, egyebek.
    Ettől függetlenül az időt mondjuk 12 vagy 14 órára módosítanám. ("Esetleg vannak unatkozó nyugdíjasok, aludni már keveset tudnak, rájuk való tekintettel.":D Ez csak 1 példa, de gondoljunk azokra is, akik tényleg nem tudják mással tölteni az idejüket, vagy annyira elvarázsolja őket a játék, hogy nem bírnak elszakadni mellőle.:D)
    Azzal egyetértek, EU7-el szemben ez nem korrekt, míg a többi szerverre nem hat ki. Ezen sürgősen változtatni kellene. Na és felőlem jöhet hozzá a többi játékelem is, nem csak a gyöngy, hanem minden egyéb, amit botozással felhalmoznak egyesek (akár BM-kon). Személy szerint értékelem, hogy elindult valami a BP részéről, amiben látható, hogy igyekeznek visszaszorítani a botozást, és gondolom az account megosztás is csökkenhet vele némiképp, mivel számukra sem lesz mind 1, mennyi időt van játékban a hajójuk. Nyilván teljesen kiküszöbölni ezzel nem fogják, de számunkra, akik betartjuk a szabályokat, valószínűleg jobb lesz (reméljük).

]EZEL[ kedveli ezt.
  7. Sztyujih21

Ha a botosokat szeretnék kiküszöbölni akkor inkább a kedves programozónak kéne irnia egy olyan programot ami szűri őket(elméletileg most is van csak elég könnyen bypassolják a botkészitők). Mindemelett az a 10 óra igazából 8 óra és már 4 óra után semmi sem éri meg legyen bármilyen fullos is a hajód.

Beraktam a javaslatodat a választási lehetőségek közé.

8. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Aki tud játszani kézzel napi 8-10 órát akkor ez emiatt szívjon. "Remek"... én ezért szavaztam a törlésre.

Sztyujih21 kedveli ezt.
  9. tami80

tami80 Törekvő

De az megvan, hogy mondjuk nyitsz 10 nap kristályesőt és az gyakorlatban még 5 nap sincsen? Ha ezt bevezetik, akkor a számlálása ezen dolgoknak, mint király kegyelme és millió 1 dolog még is változzon, mert csak hullanak le a cuccok a hajóról, főleg az új tehetségek mellett, amikor is 1 óra szigonyozásért nyithatsz 10 jó ládát, vajon mennyi kristályesőd lesz? Még ha tolod is a cancert és elittel, ami deficites. Ez a bot ellen semmit nem ér, de költeni sem fognak annyit. Minek? Megveszem 14 napra mondjuk a Jolly Jogert, de nem használhatom addig.
    Vagy mondjuk te pont nem érsz rá akkor, amikor a játékos társaid, vagy jön egy szigetütés és nézed a többiek vergődését, mert neked aznapra kakukk van , sztem.
    Vagy csinálnád a napi küldidet, de épp nincsen meglepetés npfc mondjuk, mert egy mega szerver lövi….semmilyen tekintetben nem jó. Gondolkodni sem ártana néha, de nekem édes mindegy, aki akar örüljön neki :D

Naksi és Sztyujih21 kedveli ezt.
  10. Baba

Baba Fórumlakó

Szia eddig is kb igy volt mert 8 óra meló 8 óra alvás 8 óra játék idő maradt amit ki se használtam:cool: ..de ha te 24 ben nyomod akkor vagy botozol vagy más is viszi az accot (mindkettő szabály ellenes ) .;)

11. 义کΛMکЄYŤΛИI义

义کΛMکЄYŤΛИI义 Fórum-zöldfülű

Mi van akkor, ha valaki napi 20 órát játszik?! Az ne játsszon annyit?

Utoljára szerkesztett: 22.9.18
    tami80 kedveli ezt.
  12. tami80

tami80 Törekvő

Nem erről van, szimpla alvás zavar. Míg te 8 órát alszol, nekem 2-3 elég. Nem feltétlenül szükséges dolgoznom sem, bár most éppen dolgozom, de melóhelyről is tudok játszani. Van, amikor napi 20 órát is simán megengedhetek magamnak :) A szabályokat ismerem, de köszönöm, hogy leírtad.