DD?

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Spongee™, témanyitás ideje: 24.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Spongee™

  Spongee™ Rutinos

  "Ahoj kalózok!

  Hamarosan csinálunk egy gyors javítást a szervereken, bővebb információkat később közlünk.

  A Seafight csapata."

  Tőled idéztem DD, ezzel mivan? Pénteken írtad..szerintem itt lenne az ideje,hogy közöljetek valamit..Nem fájna az sem, ha mondjuk beböfögnének annyit hogy nézzétek gyerekek, nagyobb a baj, amit nem lesz könnyű kijavítani BOCSÁNAT!.... ennyi elég lenne nekem személyszerint...válaszod várom...
   
  $GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia

  Nem írtam milyen jellegű dolgot javítanak... Hát ezt az infót kaptuk azóta nincs bővebb, egyébként felezték a Typon sebzését, legalábbis én ennyit vettem észre.
   
 3. Spongee™

  Spongee™ Rutinos

  Na,miután az első topikot lezártad és megsem vártad míg válaszolok..ez tré,és tudod némelyik embert ezzel megbántod..tudnék írni valami csúnyát..de nem ez a lényeg..
  Tehát: Javítást a szervereken, ez egyértelmű hogy hogyan értendő...kicsit zavar minket,hogy még csak bocsánatot sem kérnek a fejlesztők és semmiről nem tájékoztatnak minket..tudtommal ez a játék a miénk...és illene legalább annyit beböfögni h bocs..
   
 4. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Nem tudom hogyan bántottam volna meg bárkit is azzal hogy nem kaptunk bővebb infót és leírtam saját tapasztalatom :p

  A fejlesztőknek nem az a dolguk hogy a játékosokkal kommunikáljanak, ez a mi dolgunk, és többször kértük ill írtuk hogy
  Ennél többet nem tudunk. Másik témába már szó volt a kárpótlásról, hogy lesz-e nem tudni, volt már rá pl, de akkor is központilag mindenki egységesen kap valamit..., de egyelőre erről még szó sincs.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása