Decemberi boko

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: OnimeNoNeko, témanyitás ideje: 1.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ne mondj olyat ami nem igaz, olyan nincs hogy valamit legálisan rendelsz és nem kapod meg! Lehet nem kapod meg a vásárolt csomagot, de akkor a pénzed visszakapod. Az lehet, hogy egy rendszer hiba miatt, nem kaptad meg automatikusan, de ha írsz miatta supportnak és tényleg nem kaptad meg akkor jóváírják manuálisan.

A boko sorsoláson kár vitatkozni. Igen fizettetek érte (én is), de nem is mondta senki, hogy NEM lesz boko sorsolás, csak technikai probléma adódott, ami miatt csúszik, ennyi.

2. Gallardo

Gallardo Rutinos

Elég butuska vagy ha szó nélkül hagytad hogy a megrendelt cikked nem jött meg------>SUPPORT
    Rendelj Új autót Mo. gon és meglátod arra is mennyit vársz pl a barátom 2 hónapot pedig kifizette egy összegbe az egészet

[DD] kedveli ezt.
  3. ZEłłIR

ZEłłIR Utánpótlás-írogató

Velem nem történt ilyen szerencsére. De a környezetembe volt rá példa!

4. Gallardo

Gallardo Rutinos

Környezetedbe? erre csak annyit amit DD mondott egyszer és egy idézet jut eszembe róla "messziröl jött ember azt mondd amit akar" :)

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Kérsz a kocsmába 1 sört, kifizeted és nem kapod meg, akár szó nélkül is hagyhatod, és tovább állhatsz, de utólag már egy szavad nem lehet. Ha viszont ott akkor szólsz, megkapod a söröd, és elnézést kérnek a késés miatt.

totis111HIP*❶ és Gallardo kedveli ezt.
  6. ZEłłIR

Már értem a felháborodás okát az utolsó sor végéről lemaradt az hogy `időben nem jött meg`
    Másrészt ahogy irtad jóvá irtak kesobb igen. De én ezzel azt akartam kifejezni ha mar rendeltunk valamit penzert akkor jojjon meg idoben. Vegulis ez alap lenne barhonnan nezem.

7. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Sör esetében is előfordulhat (maradjon ez a pl.), csapolni kell, de kifogyott. Időnként felmerülnek technikai akadályok. Megvárom, míg feltöltik. A lényeg, hogy a szomjam oltsam.:)

[DD] kedveli ezt.
  8. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

És 1 hétig tart újratölteni?

9. FM_Héra

Megeshet, ha nincs raktáron és éppen nem is tudnak hozzájutnio_O, de ez csak egy pl. könyörgöm...:eek: Van, amit azonnal tudnak orvosolni, van amit nem.

10. Péter

Péter Fórum ismerője

Hadjátok már FM_Hérát. Ő se tud többet mondani.Majd ha lesz valami úgy is közli velünk.

11. meteor86

meteor86 Aktív író

ebben egyet értek veled mert a boltba se 1 hét múlva adját átt a kenyeret de sajnos itt ez van azt kell szeretni.

12. FM_Héra

Köszönöm Péter!:) Ez tényleg így van, addig míg nem tudunk biztosat, nem tudunk mit mondani.:( Ettől függetlenül azért írhatnak. Nincs azzal semmi baj, míg a szabályokat betartják. Azért jó lenne, ha megértenék, néha nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnénk, a legnagyobb igyekezet ellenére sem.
    Tudod, nem egyszer jártam úgy ünnepek előtt, hogy már nem volt kenyér, nem tudtak a tömeges vásárlásra felkészülni. Az okot ők tudták, az a része nem is igazán érdekelt, csak az, hogy nem lesz kenyerem, de kibírtam addig a pár napig, míg nem tudtam venni. Persze mondhatod, hogy azt nem fizettem ki előre. Nyilván nem, de az nem is netes vásárlás.
    Ami bokot illeti, meg is kapod azonnal a nyereményed, mint azt már előttünk leírták. A sorsolás az egy + dolog hozzá. Persze jó lenne, ha mindig időben történne a sorsolás, nem csak nektek, mindenkinek.

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ és tsillagh kedveli ezt.
  13. dudka1

dudka1 Törekvő

Skandináv szeron ma 16:04-kor volt Boko sorsolás. Nekem volt nyeremény. Remélem az itt várokozóknak is összejött valami...

14. ZEłłIR

Megtörtént a sorsolás.

15. Gonoszdoboz.hu

Gonoszdoboz.hu Utánpótlás-írogató

Semmi infót nem irnak. Nevetséges.

16. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Miért írnának???! Előtted ketten is jelezték, hogy volt sorsolás. A jutalmak jóváírva, a nyertesek meg kaptak üzenetet;) Ha Te nem kaptál akkor sajnos nem nyertél. Eddig sem volt hivatalos infó arról, hogy megtörtént a sorsolás;) Arról viszont mindig kaptál tájékoztatást ha valami oknál fogva késett.

17. Idegbeteg-V-

Idegbeteg-V- Junior szaki

2015-01-09 00:14:56
    Rendszerjóváírás (árucikk): 1 x A király kegyelme. Ok: Boko kelyhe
    Rendszerjóváírás (árucikk): 3 x Királyi zsákmányzsák. Ok: Boko kelyhe
    Rendszerjóváírás (árucikk): 250000 x Vudu ágyúgolyók. Ok: Boko kelyhe
    a sorsolás megtörtént:)

18. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Tudod sokan csak panaszkodni tudnak, de nem olvasnak úgy mint mi! :)

19. Péter

Péter Fórum ismerője

Grat a nyerteseknek:)