Dizik

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Sziasztok!

Szerintem a megrendelési oldalon minden dizi leírását ugyan úgy kéne leírni, mert sok ember számára zavaró. Már megy az ékköves rendszer így szerintem menjen az összes dizi ékköves leírással...

2. ♫♪♫ףimbøø×♫♪♫

♫♪♫ףimbøø×♫♪♫ Fórum-zöldfülű

Szia.
    Engem is mert zavart teljesen, mikor néztem akkor azt hittem hogy 12% az ágyusebzés, közbe meg 16.:) De igen, ezt remek ötletnek tartom és ugy jobb lenne, mindenkinek ha azt az ékköves valamit, nem tennék oda.:p:p:p:rolleyes::rolleyes::)

3. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Tehát akkor te mit is szeretnél?
    Remek ötletnek tartod, téged zavarnak a kövek... De a kérés pont az ellenkezőjéről szól, h mindenhol köveket írjanak :D
    Nem mellesleg ha azt irja a köveknél h 13% sebzes akkor annyi, es nem 16% ahogy te hiszed! Elitszintek után lehet kapni további 1-2-3% sebzest, de ez nem a dizihez jar. A "13%" az 13% és nem 16% :)

4. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Az én elképzelésem: -rugalmas rubin:+13% ágyúsebzés és valahova feltüntetni a +elit sebzéseket.
    Én boldogulok vele csak van aki nem és ebből volt is egy kis vitám! :D

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

A + elit sebzéseket? Nem sok köze van már a dizikhez, és csak nem is függ tőle. Ilyen alapon ha leirnák hogy hányas elitszinthez hany % bonuszt adnak, írhatnák azt is h ha kifejlesztesz XY bástyát, tehetséget még továbi ennyivel nőhet a sebzésed. Ez vicces :D. Az kell hogy minden dizihez ekkoveket irjanak már, de mas bónuszokat ne keverjünk hozzá! Az említett 3% az elitszintre jár, nem az elit dizire vagy akármelyik dizire!

6. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Vágom, csak akivel én vitáztam az nem tudta, hogy milyen szisztéma szerint működik az elit sebzés. De nekem jó, ha simán az összes dizit ékkövesbe írnák le. :D