Egyensúly

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: demonledi, témanyitás ideje: 1.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. demonledi

demonledi Aktív író

Sziasztok!

"Kis hajó" tulajdonosaként sokszor tapasztalom azt hogy olyanok jönnek le 6-20 szintekre akik nagyon nem oda valók. Mint sokan megtapasztaltuk azt már, csp -t jönnek gyűjteni. Ez több szempontból is igazságtalan a kicsikkel szemben, hiszen akár 160-200K -et is oda tudnak verni a másiknak ezeken a szinteken. Mikor újra eljönnek a Marauder napok akkor ez fokozottan igaz és ilyenkor konkrétan élvezhetetlen a játék. Saját példámból kiindulva, olyan 2-3 perc alatt feljavulok, de a fentebb említett event alatt van olyan hogy 100K hp -t sem tudok javítani és máris kezdhetem az elejéről.

Lenne pár ötletem :
    1. Szimpla rang alapú megkülönböztetés: Akiknek a rangja 3-5 szinttel nagyobb mint a kilőtt hajóé, az nem kap érte csp- t.
    2. Csatapontokban elért rang alapú megkülönböztetés: Aki 5-7 szinttel nagyobb, az ne kapjon csp -t érte.
    3. Szint alapú megkülönböztetés: 5-10 szint különbségnél nem kapna csp -t.
    Az esetleges "terrorizálás" elkerülése miatt akár 10+ kilövés után lehetne mondjuk -100 csp.

Értem azt hogy azok akik war -oznak azoknak ez nem a legjobb, de rajtuk kívül ez lényegében senkinek sem jó. Ráadásul ha már 900K hp -kkal meg 400K vp vel járkál, a már említett sebzéssel, akkor menjen a saját súlycsoportjához.

Mi lenne a véleményetek erről ?

Utoljára szerkesztett: 1.7.19
  2. Esi

Esi Fórum admirálisa

Ez a szinttől függő rendszer működik. Minél nagyobb a különbség a csatapont rangok között annál kevesebb csatapont jár valakinek a kilövéséért. Tehát a nagyon nagy játékosok alig vagy nem is kapnak érted csatapontot. Általában az alsó szinteken köröző nagy hajókat keresik, akikért kapnak is pontokat, és ha már ott vagy, akkor téged is kilőnek.
    A martalóc napokon egy kicsit másabb a helyzet, mert ott más feltételek teljesülése esetén is kapnak pontokat.

3. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Személy szerint, saját példámat szeretném bemutatni, így talán érthetőbb lesz számodra ez a dolog. Mindig adott egy új generáció a játékban. Mikor én kezdtem, ugyan ezen mentem keresztül. Rommá lőttek. A kedvem is elment sokszor. A tengertérképről kijelentkezni se tudtam, mert valaki folyton ott volt, hogy kilőjjön. Ugye ilyenkor jön elő az emberben, hogy 'ha majd én is ekkora leszek'. Eltelik mondjuk 3 év, van egy erősebb hajóm, és ilyenkorra ez a hónapokon át forrongó harag kicsapódik. A nagy hajóval a kezedben már nem úgy fogsz gondolkodni, hogy szegény kishajó, hogy fog így játszani, hanem úgy, hogy engem is terrorizáltak, hát most én is megmutatom. Persze csúnya dolog, de teljesen máshogy lehet látni a játékot egy 10-es és egy 40-es szintű hajóval.
    Nem beszélve arról, hogy akinek most Pl. 600ezer csata pontja van, ugyanígy szedte össze. Rengeteg jó dolgot kaphatsz innen is bizonyos szinteken, ha most megvonnánk a kicsik után járó CSP-t, nehezebb lenne elérni azokat az elemeket nekünk, mint azoknak, akik régebb óta játszanak (7-10év).

Utoljára szerkesztett: 2.7.19
  4. world_of_warship

world_of_warship Aktív író

Hali, szerintem lehetne berakni a játékba menet közbeni vudupont javítót is --ha már hp javító van.Alapbol nagyon lassan javít, és piszok gyorsan lemegy,A BP is jól járna mert szinte biztos hogy megvennénk.