Egyszerű dolgok...

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: pepa123, témanyitás ideje: 13.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. pepa123

pepa123 Utánpótlás-írogató

Üdv!
    Arra gondoltam,hogy nyitok egy olyan témát ahová mindenki leírhatja az olyan ötleteit amik egyszerűek,és mégis nagyon sokat dobnának a játékhoz.
    Kérek mindenkit,hogy csak olyan jellegű dolgokat írjanak le, amik reálisak, és tényleg hasznosak volnának !
    Kezdeném is :
    A játékhang gyorsbillentyűre konfigurálása szerintem egy nagyon jó dolog volna. Engem személyszerint eléggé zavar a mostani játékhang,de az 1v1 csatákhoz szívesen használom,mert sokat segít,hogy meglőttem-e az ellenfelet, vagy sem.(A javítás hangja is eléggé hiányzik.)
    Tudom,hogy a böngészőn ki-be kapcsolás működik, de nem mindegyik böngészőn van ez a lehetőség!

A Bónusztérképek és ládák gyűjtésének korlátozása, pl. 1 nap 200 láda , és 5 bónusztérkép kilövése lenne a maximum.

Tudom,hogy pont most jött egy update a szigetekkel kapcsolatban, amik még erősebbé teszik a szigeteket, de szerintem ezzel túllőttek a célon, és gyakorlatilag senki nem mer beleállni a szigetekbe,mert nincs az a kitartó csapat, aki azt leütné. Azért azt gondolom jó volna korlátozni az ilyen erősségű tornyok maximális építési lehetőségét az adott szigeteket, sőt az még jobb lenne, ha a konkrétan klánszigetek mennyiségét korlátoznák, ezáltal nem lehetne az,hogy 1-1 "vásárlókláné" minden.

Nekem egyelőre ennyi jutott eszembe, a véleményeket szívesen várom, az ötleteknek még jobban örülnék.:p

2. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Ez annyira nem lenne jó. Én van hogy egész nap Bm-en vagyok, illetve ládázni is ládázzon bármennyit ha van kulcsa.
    Viszont én nagyon örülnék egy Házi kedvenc gyorsmenünek ahova kitudnánk tenni a kedvenceket hogy épp melyiket szeretnénk. Szerintem kicsit macerás megnyitogatni a fosztást, kedvenceket, majd ki-be húzni, lehetne egyszerűbb is. ;)

3. levlevliva™

levlevliva™ Utánpótlás-írogató

Ez a korlátozás a BM-oknál nem lenne butaság, de pl minden típusból más mennyiséget kellene meghatározni.
    A ládákra pedig csak annyit, hogy egy nap összesen nincs egy szerveren 200 láda xDDDD
    Ezt a hang dolgot meg nem értem, a konfigban mindent ki és be tudsz kapcsolni.

További szép napot!

4. pepa123

Igen, de egy 1v1-nél nagyon sok időt elvesz az,hogy bekapcsold a hangokat.:)

A 200 pedig egy példa volt, felőlem legyen 100, a korlátozás a lényeg, és szerintem mindketten tudjuk miért.:p

5. levlevliva™

Korlátozzuk azoknál, akik botoznak... ennyire egyszerű, megcsinálták DarkOrbiton és PirateStormon is...
    Nekem jelenleg is 4000+ kulcsom van de már több mint 2 hónapja mert egyszerűen nem bírom elnyitogatni... Bosszantóan kevés a láda...

6. pepa123

Miért csak azoknál? Ne mondd már,hogy Te megcsinálsz 1 nap több mint 5 cancert, 5 saggit kézzel...
    Mindegy, eléggé eltértünk a valódi témától,szerintem hagyjuk annyiban ezt a mostanit, és beszéljünk arról,amiért létrejött.

7. levlevliva™

Erre baromi egyszerű a válasz, én csak a virgót szoktam üreggel lőni, a többi mint robbanó, amennyiben lehetséges fejlesztett mivel az több elitpontot ad. Nincs időm órákat ülni egy BM előtt... Most mivel sebzésnapok voltak, jégtűzzel ment le egy pár cancer, tehát engedd már meg kérlek ha én megtehetem akkor egy nap letoljak 5-nél több bónuszt is...

További szép napot!

-MrT- kedveli ezt.