Ékkő csiszolás

Kategória: 'Kezdő kalózoknak', témanyitó: Gala-HU, témanyitás ideje: 31.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Bocs,hogy kérdésemmel ide fordulok,de nem találtam neki megfelelő topikot!
  Szóval,ha bemegyek az ékkőcsiszolóba,és beteszek csiszolásra 3db 5% kritikus követ,és 1db 5% sebzsékövet,akkor miért 1db 6%os
  sebzéskövet csiszol,miért nem 1db 6%os kirtikus sebzéskövet!
  Ez érthetetlen.3dbt tettem be pedig az 5%s kiritikus sebzésü kőből!
  És mit csinálja,mert csiszolásnál nem akarom elfogadnia 6%s sebzés követ,nem tudok velemit kezdeni.Hogy tudnám kivenni a köveket?
  Sehogy nem sikerül!
   
 2. |SZITUS|

  |SZITUS| Fórummogul

  Azért mert 75%-os esélyed volt arra, hogy kritikus követ kapj és 25% esély arra, hogy sebzéskövet kapj. Nem volt szerencséd és a 25% esély jött be. A követ kivenni nem tudod, viszont van egy másik megoldás, hogy új változatot kérsz, ami természetesen többe kerül és hátha más a sorsolás ;)
   
 3. Gunár*MSZ

  Gunár*MSZ Aktív író

  Négyszer tudsz újra csiszolni a második csiszolás után nagy valószínűséggel már a kritikust kapod de mint Szitus írta többe kerül majd . A negyedik csiszolás után már nem lehet kérni újat utána kénytelen vagy elfogadni a csiszolás eredményét.
   
 4. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  ja,kössz a választ,sajnos nem adott kritikust!
  Elég szomorú,hogy így van kitalálva.Beteszek 3db 5%s kritikust,és csak 1db 6%s sebzést,és mégsem 6%s kritikust ad csiszoláskor.
  Na mindeggy.Kössz mégegyszer
   
  Naksi kedveli ezt.
 5. Naksi

  Naksi Kivételes tehetség

  sziasztok!
  Nagyon aggasztó és nem tartom megfelelőnek,hogy 3 ágyúsebzés követ be teszek és 1 szigonysebzést a csiszolóba! És mind annyiszor rá nyomok és azt adja amit nem szeretnék a szigonyt! Holott nem azért tettem be 3 ágyúsebzést,hogy ne azt adja! akkor még 4500 gyöngyöt le vesz!
  nagyon nem jó ez így!
  A ember hagy döntse már el saját maga,hogy kell.-e neki az amiért fizet és a arányokat is át lehetne állítani mert ez nagyon igazságtalanságnak tartom!
  Leveszik a embert!
  nem elég,hogy meg se kapja amit szeretne még fizessen is a semmiért!
  Bocsánat, elnézést, remélem semmi rosszat nem írtam!
  szép napot!
  Írja ide mindenki a tapasztalatát! Okoskodó véleményeket nem kérek senkitől!Sziasztok!
   
  Canada és Scorpio.2.Hu kedveli ezt.
 6. Naksi

  Naksi Kivételes tehetség

  szia! Köszi a választ! Én rendeltem több császári zsákmány zsákot is de amit szerettem volna nem volt benne:D:D nekem van sok kövem elég magas szintű is de amiből kellett volna egy hajóba pont nem volt gondoltam csiszolok hisz volt 3 egyforma nem gondoltam volna,hogy ennyire kiszúr velem! tudod ez azért a beállításon is múlik mert be lehetne állítani úgy,hogy ez ne forduljon elő! És nem kellene másokra rá erőltetni,hogy akkor is ez legyen ha kell ha nem ha már le von gyöngyöt ugye. Van több bokos hajóm is szoktam ezt azt amazt venni. Nem kevés pénzemben van ez a játék benne már lassan 6 éve. jó éjt és további minden jót kívánok!
   
  Canada, Scorpio.2.Hu és Babuci kedveli ezt.

Az oldal megosztása