Elit és Liga pontok

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠, témanyitás ideje: 19.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Gondolom azért csak 1 versenytárs érmét kaptál, mivel az összesített rangsorban 1.001 - 10.000. hely valamelyikén végeztél.

2. mókusné

mókusné Járnitanuló

A Liga rendszer

Hogyan lehet magasabb Ligába kerülni:

Ehhez néhány feltételt kell teljesíteni:
    • Legalább egy megadott számú elitponttal kell rendelkezni.
    • Az aktuális ligában egy megadott számú elitpontot kell gyűjteni.
    • Az aktuális liga rangsorának az első harmadában kell lenni.
    • Legalább 7 napig az aktuális Ligában kell tartózkodni.
    Az aktuális számok:
    Medúza ligaTengeri csikó ligaBarrakuda liga
    Összes ELP:05 000 000[​IMG]100 000 000
    Szezon Elp:1 000 0002 500 0005 000 000
    Példa: a Tengeri csikó ligából felváltanék a Barrakuda ligába, akkor szükségem van összesen [​IMG]100 000 000 elitpontra és 5 000 000 elitpontra, amit a Tengeri csikó ligában gyűjtöttem. Benne kell lennem a Tengeri csikó rangsor első harmadában és legalább 7 napig kell a Tengeri csikó ligában lennem.

kérdésem a következő lenne: miért nem tudok fellépni barrakuda ligába? van 152 milla elitpontom, csikóban van 5,3 milla pontom, 7 napja itt tartózkodóm és benne vagyok az első harmadban is, és a mögöttem lévőknél pedig jelzi a fellépés lehetőségét.

3. DaFuqq

DaFuqq Utánpótlás-írogató

Biztonságos kikötőben vagy? :)

4. mókusné

mókusné Járnitanuló

igen és nem enged lépni

5. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Nyisd meg a liga ablakát, ott az előléptetésre menj, majd vidd az egered a "Lépj a következő ligába" gomb fölé, ott írnia kell, mi az a feltétel, aminek nem felelsz meg jelenleg. Saját tapasztalatok híján biztosra nem tudnám megmondani, így sokat nem találgatnék, de arra a bizonyos első harmadra tippelnék látatlanban.

6. mókusné

mókusné Járnitanuló

amit ír: 39.358.614 elitpont kevés a barrakuda ligába lépéshez.szükséges 100 milla elitpont. megnéztem minden szerveren 7600 játékos van én a 2327 helyen állok (2400 helyen álló játékosnak lehetősége van fellépni-zöld nyilas). hogy honnan jön a 39 milla elitpont, fogalmam sincs. saját profilnál 153 milla elitpontom van.

tigriske12 kedveli ezt.
  7. SeaEmperor18

SeaEmperor18 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Olyan észrevételem lenne,hogy az eventpróbáknál kapható elitpontoknál többet ad a próba végén (pl adna a pórba 50.000-et,de ehelyett kapok 60.000-et).Ellenőriztem,nincs semmilyen elitpont gyorsítóm (kivéve egy darab orrdísz,ami ad 5%-t).Support felé jeleztem a problémát,és szeretnék majd a következő ligába lépni,ezért gondoltam,hogy szólók,nehogy valami szabálytalanság gyanúja merüljön fel . :D

8. alektra

alektra Utánpótlás-írogató

ideje lenne már be iktatni leszámolás napoknak Egyesek annyi eltip. gyűjtenek amennyit nem szégyelnek:mad: 2-3 nap allatt több száz milliokat

9. PICK.SZEGED

PICK.SZEGED Utánpótlás-írogató

Elképzelhető, hogy egy játékos téli fényt használt és rád is hat még. Jártam én is így, olyasmi, mint a gyertya a tp-nél.