Elitpontok

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: .*Sirius*., témanyitás ideje: 15.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórumprofi

  Szevasztok! Az új szezon indulása kapcsán (ligarendszer) elmagyarázná valaki, hogy hogyan lehet négy óra alatt 29000 ep-t gyűjteni?
   
 2. Panamericana

  Panamericana Haladó

  Kb másfél perc alatt lővök annyit, vagy annyi sem.
   
 3. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórumprofi

  Bocsi, kihagytam három nullát...
  29000000 ep-t akartam írni, de azóta már majdnem 38000000-nál tart az illető(hát persze, hogy nem csalásra gyanakszom...).
   
 4. Panamericana

  Panamericana Haladó

  Aki a szezonra hajt az nem csinál mást csak lő mindenre ami mozog. Felpakol mindent elitpont bónuszra, bástya, hajó ékkő, kedvenc stb. , admirális ágyú, télifény.... Próbáld ki , hogy ha minden arra van pakolva, egy óra alatt hány elitpontot szedsz össze.
   
 5. Köyble

  Köyble Utánpótlás-írogató

  Nagyon sokat össze lehet szedni, csak milyen áron. Ne úgy képzeld, hogy a sima beállításával csak úgy lövöldözik és ennyi pontot kap.
  Van pár dolog amit beállít és kész is. Csak épp életképtelen lesz tőle a hajó a tengeren, többek között ezért bm-eket csinálnak. A legjobb hatásfok érdekében a fizetőseket.

  Pár dolog ami boostolja az EP-t:
  - bástya (+45%)
  - ékkő (+10%)
  - kristályos lőszerek (+100%)
  - admirális ágyú (+100%)
  - liga bónusz (ligától függően +100-400%)
  - elitpontgyorsító (+100%)
  - télifény (+100%)
  - orrdísz (+5%)

  Ezekkel a beállításokkal és a fizetős bm-eket csinálva nem nagyon lesz ellenfele senkinek.
  Szerintem amivel nem számoltál az a ligabónusz. Ha valaki megkapja az adott liga bónuszát (benne van az összesített top 100-ban) akkor akár 4x annyi EP-t is kap a bónusz időtartama alatt mint más ugyan azért.
   
  .*Sirius*. kedveli ezt.
 6. sárkányos

  sárkányos Fórum ismerője

  Szép napot !! Szeretnék információt ill, segítséget kérni mert el akadtam!!? A következő lenne a kérdésem vettem korábban Megerősített Bordázatot van is raktáron 20db igaz kicsit poros már de az a helyzet nem tudom tovább fejleszteni feljebb :( nem kevés pénzt költöttem rá nos csak abban kérném a segítséget,hogy ha fejleszteni szeretném ujabb költségbe verjem magam?? Köszönöm a választ!!
   
 7. Köyble

  Köyble Utánpótlás-írogató

  Nem ehhez a témához kapcsolódik, de leírom azért :) Bordázatot 3. szintig tudsz jelenleg feljeleszteni, 2/3 arányban. Maximum 5-ös szint érhető el, viszont ezeket vagy megvásárolod, vagy kalózjutalomban szokott még lehetőség adódni a 3. szintű bordák 4. illetve 5. szintre fejlesztésére 4/5 arányban (ez is pénzes, mert be kell jutni oda) Én azon a véleményen vagyok, hogy megvásárolni az 5. szintű bordázatot gyorsabb és olcsóbb mint felfejleszteni 0-ról vagy 1. szintről.
   
 8. sárkányos

  sárkányos Fórum ismerője

  Köszönöm a választ korrekt!! Tehát pénz pénz!!:):):):) nehogy már valamit is lehetne pld gyöngyért vagy koronáért fejleszteni
   

Az oldal megosztása