Elmaradt Királynő kegyelme a 3 csapatpontért.

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: AKROPOLISZ, témanyitás ideje: 29.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. levlevliva™

levlevliva™ Utánpótlás-írogató

Őszintén én már nem tudom mi hogy van, az elején írtam hogy ezt az eventet még el kellett volna felejteni egy jó időre, mivel az sem kóser, hogy amilyen ékköveket ad azokból 274 millió darabot szedjen össze az ember, hogy legyen 1 normális ékköve, ugyan vicc... utána volt a lelkekkel probléma, valamint még a mai napig nem tudjuk, hogy az esemény fülnél mi volt az az event alatt gyűjtött összes vagyon és mellette meg sok ezer lélek meg érme...

Tény és való, hogy itt akár az ismertető akár az event volt hibás, mivel nem volt ott az, hogy a változtatás jogát fenntartják, így kötelesek jóváírni azt amit leírtak!
    Ha az egy szerver 80-90%-át érinti akkor annyit érint!

Ezen nincs mit tovább beszélni.

2. Xena[Hun]

Xena[Hun] Haladó

Ez nem a vitaszoba, ott folytassátok, ha gondoljátok! Ne adjatok túl sok törölni valót DD-nek!:)

3. levlevliva™

Ráér...
    Ilyenkor nincs egy darab moderátor se, sehol aki érdemben tudna választ adni. Kicsit kezdi már a vércukrom kipattintani a fogamat a helyéről.

Egyébként Mary volt a hírnév meg a csapatpont, te milyen harmadik sima pontra gondolsz?

Mert itt tisztán le volt írva, hogy csapatpont, de akkor a rendszer miért írta jóvá mindenkinek?

4. Mary

Mary Fórum nagymestere

Csapatpontot csak az első 100 játékos kapott. Ez benne van az event leírásban is. Nekem semmiféle pontot nem írt jóvá a rendszer, mert nem voltam benne a 100-ban. Szerintem valamit elnéztél.

5. levlevliva™

Nem,
    Sem én sem a klántársaim nem néztünk el semmit, 3 pontunk volt az Uranosz csapatnál ennyi. A kristályeső követelményei megvoltak a cucc mégsem érkezett meg.

6. Europa5

Europa5 Fórumlakó

Nem nagyon értelek téged eleje óta le volt minden írva az eventről az is hogy az első 100-ban benne kell lenni stb... Amit meg változtattak arról volt is poszt!

7. Laci_Papa

Laci_Papa Utánpótlás-írogató

2014-08-29 12:00:02Kaptál 375000 TP-t (tapasztalatpontot).
    2014-08-29 12:00:02Kaptál 562500 elitpontot.
    2014-08-29 12:00:02Megszerezve: 100 x Átkozott lelkek.
    2014-08-29 12:00:02Megszerezve: 30000 x Foszforgolyó.

8. Laci_Papa

2014-08-29 12:00:00Megszerezve: 1 x A királynő kegyelme.

9. Mary

Mary Fórum nagymestere

Ha így nézzük, akkor nekem és még rajtam kívül kb. 400 játékosnak megvolt a 3 pont a Gaia csapatnál, még sem kap 400 játékos kristályesőt, csak 100.

10. Laci_Papa

Én benne voltam a nyertes csapatban ötször,és háromszor a 100 ban is

11. Laci_Papa

A nyerö csapat kapja !

12. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

A kristályesőt az kapja aki 3-szor vagy többször benne volt a győztes csapat első 100 játékosa között.

13. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Ez eddig világos, de az ismertetőben ez áll:
    "A teljes event végén minden olyan játékos, aki összegyűjtötte annak a csapatnak legalább 3 pontját, amelyik az 5 szakasz közül a legtöbbet megnyerte, még 14 nap kristályesőt is kap." Nos, a szerverek 90%-ka megkapta a 3 pontot még akkor is, ha nem volt az első 100-ban. Akkor esetleg nem hibás volt a rangsor? És ha igen, erről nem elfelejtettek minket tájékoztatni? :D Jogos a játékosok vitája!

Sőt, még tovább megyek: A bigpointnak van egy béta szervere is, amint tudjuk, ahol bevolt rakva az event tesztelésre. Elvileg egy béta szerver arra való, hogy az esetleges hibákat kiküszöböljék, még mielőtt az elő szerverekre is bekerülne az event. Jelen állás szerint ez sem történt meg. Vagy mégis? Bétán bent volt az event, de akkor hogy került be ide hibásan?:cool: :D Lehetetlen egy dolgok ezek...

Utoljára szerkesztett: 29.8.14
  14. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Királynő kegyelmével kapcsolatban nem sokat tudok, az ismertető szerint, legalábbis ahogy én értelmeztem mindenkinek kellett volna kapnia, aki legalább 3x a nyertes csapatban volt, független a helyezésektől. Bár ez már akkor is túl szépnek bizonyult :D. Egyelőre nem mondanék semmi biztosat, csak ha kapok megerősítést...

Az esemény 12:00kor ért véget, hát megint érdekes :D, ez van... nekünk azt jelezték, hogy 14:00kor lesz vége, ahogy ezt közlemény formájában meg is osztottam veletek. Lehet hogy erről megfeledkeztek, viszont ezen már segíteni nem tudunk.

15. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Tehát akkor nyugi, jól értelmeztük, majd jövőhét folyamán pótolják.

Xena[Hun] kedveli ezt.
  16. meteor86

meteor86 Aktív író

ebben teljesen igazad van egyet értek vele.

17. ..¤Sandokan¤..

..¤Sandokan¤.. Junior szaki

Érdeklődni szeretnék a Királynő kegyelmével kapcsolatosan hogy már megkapták azok aki nem kaptak vagy még nincs belőle semmi ?

18. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Szia, még nem. Viszont a kérdésednek nem ott van a helye, ahová írtad! :p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.