Eltűnt a prémiumom!

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Europa5, témanyitás ideje: 15.6.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Europa5

Europa5 Fórumlakó

Üdv. Tegnap még 29 napra volt prémium tagságom és ma ahogy kilőtt valaki eltűnt vele együtt a 5.szintű javító is! :mad:

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

A főoldalon írta hogy 29 nap? Ez esetben nem tudunk mit csinálni:

Ha a fenti animáció szerint nézted meg a prémium tagságod végét és így tűnt el akkor írj supportra.

3. AleX.86

AleX.86 Utánpótlás-írogató

eltűnt a prémiumom!!!

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Hány napod volt még hátra? (és ezt hol ellenőrizted? )

5. AleX.86

AleX.86 Utánpótlás-írogató

Főoldalon még 31 nap volt írva, nem járok nap mint nap fórumra.. nem tudtam, hogy itt szólnak ha valami nem jó :// cm-től tudtam csak meg... és lejárt.. meg szerettem volna hosszabbítani de már minek.. 5. altisztnek is annyi :/ :((

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Na igen, közlemény formájában is felhívtuk rá a figyelmeteket, hogy a rendelési oldalon kell ellenőrizni. A főoldalon lehet rosszul jelenik meg.

7. xyz

xyz Utánpótlás-írogató

Na igen akkor ez most az ő hibája....persze mint mindig a játékos hibája jó lenne akkor az ilyen közleményeket kiemelni hogy mindig látható legyen ne keljen keresgélni....mert ha egy játékos nem tudja hogy hibásan jelenhet meg nem fogja ezt közleményben keresgélni, hogy hol is kéne ellenőrizni!!

HITMEN36. kedveli ezt.
  8. HITMEN36.

HITMEN36. Junior szaki

Teljes mértékbe egyet értek !! Felelőség mindig játékosé de ezzel ösztönznek hogy menjük és rendeljük mert hamár ott vagyunk esetleg lehet rendelünk is :) ma vette lőszer meg kulcsot hátha befizetem megfelleőt és jó lesz játék ismét :)

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem kell keresgélni a fórumon, mindig csak annyit kértünk hogy naponta egyszer, mielőtt belépsz játszani kukkancs rá a fórumra. Nem kell átnyálazni az egészet, csak a hivatalos közleményeket, átlag napi 1 közleményt nem sok. Bőven beleférhet mindenkinek!
    Mi jeleztük mindenkinek közlemény formájában. Hogy ezt valaki saját hibájából nem olvasta el azzal mi nem tudunk mit csinálni, de mindenki a saját hibájából tanul, hát reméljük most tanultál belőle.
    Nincs semmiféle ösztönzés a dolog mögött, figyelmesebbnek kell lenni, és nem történik hasonló.

10. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Itt DD-nek van igaza. Olvasni kell a fórumot és tudsz mindenről.

[DD] kedveli ezt.
  11. bares(HUN)

bares(HUN) Junior szaki

Üdv!

Ebbe most beleszaladtam én is. Nem hibáztatok különösebben senkit magamon kívül, de attól még elég dühítő, hogy leesett az ébenfa fed, a javító stb.

Azért ha ez egy tudott dolog, akkor minek van kiírva oda bármi is?
    Ilyen alapon bárhova bármit ki lehetne írni.

Még gondolkodom mi legyen, megvegyem-e újra ezeket a cuccokat, vagy se, bár gondolom ez nem nagyon érdekel senkit :)