Email cím megerősítése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Prototype, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Prototype

Prototype Járnitanuló

Sziasztok az emailcím megerősítésnél késik az email nem keveset amikor rákattintok hogy megerősítsem ekkor egy fekete kereszt van fehér alapon a böngészőben és ennyi tehát nem tudom megerősíteni az emailcímemet ezáltal nem jutok a felkínált bónuszokhoz sem jelszóváltoztatásnál ugyanez a helyzet. 15 x újraküldtem az emaileket minkét verziónál és ugyanez a helyzet .:mad:
    Érdekelne ,hogy másnak is volt e már ilyen tapasztalata .

vadász1999 és Solyom. kedveli ezt.
  2. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Dettó ez van sajna..Én már megkaptam megerősítettem és semmi..

vadász1999 kedveli ezt.
  3. Devil

Devil Járnitanuló

vigyaz.ez megint egy aprilisi trefa/bug. ne foglalkoz vele ugysem kapsz/kapunk semmit.

4. StiffmeisterHUN

StiffmeisterHUN Járnitanuló

Több mint valószínű hogy ezek a bónuszok nem élnek. Én megkaptam a linket rákattintottam de semmit nem kaptam a kis ablakocska ugyanúgy megjelnik még néha.

Solyom. kedveli ezt.
  5. Prototype

Prototype Járnitanuló

érdekes köszönöm az infót nem foglalkozom vele ;)

6. Thomas(HUN)

Thomas(HUN) Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Egy olyan kérdésem lenne,hogy megerősítettem az e-mail címem,mindent megcsináltam jól,ki is írta,h Sikerült,de az írt jutalmakat nem kaptam meg!
    Ez miért van???

7. gurman

gurman Fórum-zöldfülű

Én is megcsináltam ahogy le volt írva,de nem kaptam semmit.

8. laller89

laller89 Fórum-zöldfülű

Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Én sem kaptam semmit.

9. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Valószínű azért mert már a játékotok folyamán egyszer már aktiváltátok az accountotokon, most egy hiba miatt ez a layer mindenkinek megjelenik, egyszerűen csak pipáljátok ki, hogy ne jelenjen meg többet aztán nem fog zavarni.

További szép napot!

10. Thomas(HUN)

Thomas(HUN) Utánpótlás-írogató

Szia
    Én még nem aktiváltam soha

11. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Amennyiben csak most aktiváltad, de nem kaptál jutalmat érte írj supportnak.

12. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

2 másodperc,és érkezik a gépi válasz:
    Kedves Játékosunk!

A célunk az, hogy a játékainkat folyamatosan fejlesszük és az igényeiteknek megfelelővé tegyük, ezért a játékosaink visszajelzése rendkívül fontos a számunkra. Igyekszünk minden megkeresésre a lehető leggyorsabban reagálni. Ha néhány munkanapon belül nem kapsz választ, kérjük, értesíts erről minket egy e-mailben.Ennyi..Akkor minek rakták ki? Szép ajándék..

13. Prototype

Prototype Járnitanuló

jobban hiszek azért levlevliva hozzászólásában de azért köszönöm goblin-nak is ezt megírta azért nekem legalábbis egy emailt azért megér a dolog köszönöm ;)

14. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Supportnak írsz minden esetben kapsz egy automata választ, mintegy visszajelzés "megkaptuk a leveledet amint tudunk válaszolunk rá...."

15. 78bigyó_hun-j4f

78bigyó_hun-j4f Utánpótlás-írogató

sziasztok tudom lerágot csont de hát ha lessz belöle valami
    Mi sem egyszerűbb! Kattints a gombra, igazold vissza az e-mail címedet és szerezz magadnak egy hónapnyi prémium tagságot egy csomó hasznos extrával!
    1 hónap prémium tagság
    1 hét csillogó zsákmány duplázó
    20.000 vudu ágyúgolyó ÉN MÉG SOHA NEM AKTIVÁLTAM EZ TUI

16. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

üdv.Mindent végigcsináltam a leírtak szerint,de én sem kaptam semmit még eddig.

17. ㄥմζα乃яΔבֿک☆HU☆

ㄥմζα乃яΔבֿک☆HU☆ Utánpótlás-írogató

Eddig nekem is a nagy semmi...

18. -BlackStorm85-

-BlackStorm85- Fórum-zöldfülű

Én már régóta semilyen e-mailt nem kapok semelyik bp játékból,nincs tiltólistán,spamsűrő kikapcsolva,saját korlátlan szerveremre nem érkezik meg az email,valamit csináljatok vele,mert így egy NAGY 0!!!

19. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Ezt mintha már chaten megbeszéltük volna. Másnak nincs ilyen jellegű problémája, legalábbis a játékosok nagy százaléka megkapja a leveleiket. Lehet NEKED kéne már valamit csinálni... o_O

20. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Szia! Érdemes azért írnod a supportra, mert előfordulhat, hogy "feketelistán" van náluk az email címed. Volt már hasonló eset régebben...javítva is lett. Nekik van rálátásuk és kaphatsz érdemi választ is.Üdv!

-BlackStorm85- kedveli ezt.