Email cím megerősítése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Prototype, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Amennyiben szerverről van szó a portforward lesz a te megoldásod, a switch/router confignál be tudod állítani.
    Ámbár egyszerűbb lenne egy gmail/citromail/freemail -es regisztrációt csinálni és arra átteni a ladikod...

További szép estét!

2. -BlackStorm85-

-BlackStorm85- Fórum-zöldfülű

Még mindig nem a router beállításokkal van a gond!PC szervízes vagyok,nem kell okítani köszi,20 éve űzöm az ipart,nem nálam van a gond!Átteni pedig csak úgy tudom kedves , ha megerősítem az előző email címről is!!! köszi :D

3. breadeater

breadeater Fórum-zöldfülű

Sziasztok nekem annyi lenne a problémám, hogy én mikor elkezdtem játszani nem regisztráltam hanem rákattintottam a facebookos login gombra ekkor "kész" is lett az accountom de az-mail cimet nem tudom megerösíteni és így nem tudom leválasztani a facebook-omról az acc-ot. Ilyenkor mit tudok tenni?

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Hétfőn, vagy utána, lényeg, hogy hétköznap írj supportnak ez ügyben.

5. =FENYŐ=

=FENYŐ= Utánpótlás-írogató

:) Ami nem megy, ne erőltessétek. Nekem se adott semmit, de már nem ugrik fel az üzenet - kiiktattam! :):p