Event Csomagok

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: ((KOZY)), témanyitás ideje: 23.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ((KOZY))

((KOZY)) Utánpótlás-írogató

Nos, En megertem, hogy a jatekosok 90 szazaleka hetvegen er ra a legtobbet jatszani es ezert az eventek tobbsege hetvegere esik, ezzel nincs is gondom. Viszont en mint vendeglatos a maradek 10% jatekos neveben szeretnek szolni.

Legalabb az event csomagok mint peldaul az agyu csomagok is, kezdodhetnenek csutortokon vagy legalabb tarthatnanak kedd delig, ez a +1 nap szerintem a BP-nek nem boritana fel a jol kiszamolt mechanikajat. Viszont en is megtudnam vasarolni azokat a dolgokat amiket szeretnek.
    Megertem azt is, hogy 3 napig vannak bent a csomagok, de en pl ebben a 3 napban nem nagyon jutok gep kozelebe.

Ha mar eljut az "Otletem" a fejlesztokhoz es atgondoljak ezt a dolgot mar megerte.

Tisztelettel: Kozy

Gallardo kedveli ezt.
  2. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Gondolom a Teknőczúzó designra gondolsz, ugyanis egyedül azt találtam ami legelőször csak hétvégén volt elérhető, de ezek a csomagok később mindig be vannak rakva változó időkben. Engem egy dolog szokott csak zavarni ha egy új csomagot hónap végén raknak be és hónap elejére már eltüntetik.