Fair dolog?

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: levlevliva, témanyitás ideje: 30.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. levlevliva

  levlevliva Fórumszaki

  Kedves játékostársaim, tisztelt supporterek, moderátorok!

  Az alább linkelt szabályok 8. pontjában említett dolgokat, unfair dolognak tartom.
  Miszerint a 8. pontban az áll, hogyha az én felhasználói fiókom kár éri egy programozási hiba miatt azért nincs kárpótlás, akár elkerülhető volt a hiba akár nem.
  Ellenkező esetben ha én használom ki a programozási hibát azért büntetés is jár, pedig nem én okoztam a hibát- ez utóbbival 90%-ban egyetértek, a maradék 10%-al viszont nem;
  A következők azok amik miatt úgy érzem, hogy valamennyire a Bigpoint GmbH felelőssége, hogy milyen játékot rak elénk, és hogy azt mi milyen módon játsszuk.
  Ugyanis ha programozási hiba van benne ami teljesen nyitott mindenki felé ( mindenféle külső program használata nélkül! ) akkor az szerintem teljes mértékben a Bigpoint GmbH hibája.

  Tehát akkor a kérdés még mindig ugyan az: Fair vagy unfair?...

  http://www.bigpoint.com/seafight/board/threads/seafight-a-jatekszabalyok.2205/
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia

  Ugye egészen pontosan erről volna szó:

  Tehát alapvetően nincs semmi kárpótlás, de ez nem zárja ki azt hogy tényleg ne is legyen, hisz a lehetőség adott a játék vezetés részére, hogy kárpótlást adhasson.

  És hogy ez mennyire fair? Ez teljesen szubjektív, de a játék szabályokat a BigPoint hozza, amit elfogadtál a regisztráció során!

  És ezzel zárom is a témát.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása