Fedélzet fejlesztés.

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Spongee™, témanyitás ideje: 11.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Spongee™

  Spongee™ Rutinos

  Hali, lehet tudni hogy mikor hozzák be a 2. szintu fejlesztest a fedelzetekre? Vagy mar bent van?
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia, nincs, Bétán tesztelheted, egyenlőre ennyi...
   
 3. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  És egyéb infó van arról, hogy miként kell majd fejleszteni? Gyöngyért vagy krisiért?
   
 4. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Kristályért lehet, de addig nem lesz róla ismertető vagy hasonló míg az élő szerverekre nem érkezik, addig ott a béta, pont azért hogy letesztelhesd.
   
 5. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  Lehet akkor felregisztrálok, de nem tudom, hogy mennyire tudom kihasználni, ha nincs rajta se gyöngy se semmi...
   
 6. KillerHU

  KillerHU Aktív író

  Sziasztok!

  Nem találtam ilyen témában fórumot, ezért ide írtam, mert ez áll a legközelebb a kérdésemhez. Előre is bocsánat, ha figyelmetlen voltam, vagy olyat kérdezek, ami mindenkinek evidens és lerágott csont.
  Régebben (március körül) még az volt a helyzet a fedélzetekkel, hogy lehetett vásárolni (aranyért vagy gyöngyért - sima vagy elit) fedélzeteket (esetleg licitálni rájuk) szám szerint ha jól emlékszem talán 10 darabot. Én anno ezeket be is szereztem. Akkor még a fedélzetekkel egyszerre lehetett bővíteni az ágyú és gerenda helyeket (fedélzetenként eldönthettem az arányokat).

  És akkor a kérdésem. Ez a dolog át lett konvertálva, rendbe lett téve? Mert úgy emlékszem akkoriban az volt a mondás, hogy várjunk türelemmel és ezek a fedélzetek, illetve az ágyúhelyek, amiket már beszereztünk (megvásároltunk), azokat beintegrálják az új rendszerbe. Nekem nem úgy tűnik, hogy ez megtörtént, inkább úgy, mintha újból meg kellene vennem az összes ágyúhelyet és gerendahelyet, az első néhányat aranyért, a nagyobbik részét pedig gyöngyért.

  Vagy rosszul látom? Mi a helyzet most ezzel.

  Előre is köszönöm a segítséget.
   
 7. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia

  Ez már elég régen megtörtént, minden fedélzetet beváltottak ugyan olyan értékű fegyver és gerenda helyre (1 fejlesztett fedélzetért kaptál 10 fegyver helyet, 1 fejlesztett fedélzet +-ért már 10 fegyver helyet és 10 bővítmény helyet, a '++'-ért már 11-11 helyeket, stb..

  Nem kell megvenned. Vagy most 130 db fegyver helyet is megtudnál vásárolni? Ez esetben erős a gyanú, hogy nem is volt előtte fedélzeted, esetleg rossz szerveren nézed.
   

Az oldal megosztása