Fegyvermester fejlesztése

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Hidenish, témanyitás ideje: 28.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Hidenish

Hidenish Járnitanuló

Az ágyús altiszt ad +5% találati arányt, ami véleményem szerint jó, ahogy van.
    Helyette inkább a másik funkcióját szeretném, ha fejlesztők kicsit átalakítanák.
    A robbanó ágyúgolyó, speciel nekem teljesen felesleges, a vudu lőszer sokkal jobb pvp harcra, az eventeseket pedig mindig speciális lőszerekkel lövöm, s szerintem nem én vagyok egyedül így ezzel.

Ezért javasolnám, hogy az ágyús altiszten, ne csak azt lehessen beállítani, hogy vegyen-e robbanót, vagy ne hanem hogy, milyen típusú lőszert vegyen. (Természetesen csak ha a kívánt lőszer elérhető is!)

2. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia!
    Az ágyús esetében stimmel, 5%-kal megnöveli a találati valószínűséget. A készletet viszont nem ő tölti fel.
    A fegyvermester automatikusan feltölti a raktárat robbanó golyókkal. Mihelyt 10.000-nél kevesebb a robbanó golyók száma a fedélzeten, vásárol újabb 10.000 darabot. Figyelem: csak 14 napig áll a szolgálatodra!;)

3. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Jóra gondolt, csak kicsit félrenézte. Az ötlet az, hogy a Fegyvermester új funkciójaként tudjuk kiválasztani, hogy milyen lőszerből vegyen 10.000 darabot.

Nekem tetszik;)

4. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Azért maradjunk hűek a játékhoz. ;)Ne keverjük a szezont a fazonnal..., a pontosság kedvéért írtam.:p Nem árt ezeket tudni. o_ORemélem nem fog megsértődni érte.:)

5. Hidenish

Hidenish Járnitanuló

Nem sértődöm meg, inkább magamra haragszom, valamiért egynek vettem a kettőt >.< De a lényeg SamuelTaylornál, valóban a fegyvermester funkcióját szeretném, ha átalakítanák.
    És ha már tudatlan voltam, valaki átírná a téma címét is? >.<