Fegyvermester

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: |SZITUS|, témanyitás ideje: 4.6.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. |SZITUS|

  |SZITUS| Fórummogul

  Lehet, hogy csak én nem találtam a javítások közt, hogy a fegyvermester ami 10k lőszer alatt folyamatosan veszi a robbanó golyót újra aktiválva lett.
  Ebben az a zavaró, hogy 14 napig él és már rég nem kéne, hogy a hajón legyen.
  Viszont gond, ha nam vagy a tengertérképen és a mojo bedobása után robbanót nyersz az üstből és nem volt ebből a lőszerből többed mint 10k már veszi is a lőszert gyöngyért. (Szerintem ez hiba!!! Azért nem vettem ilyen lőszert mert nem kell, ha ajándékba kapom akkor akaratomon kívül ne vegyen a rendszer, főleg úgy hogy nem tudok ellene tenni semmit mert nem vagyok tengeren)
  Van akinek ez a gyöngymennyiség is számít, bár nem nagy összeg.. de főleg úgy, hogy a naplóban aranyat jelöl meg lőszer vásárlásként, de gyöngyöt von le.
  Ezért jó lett volna egy hivatalos infó, hogy működik és figyeljünk oda a tengertérképen a be-ki kapcsolásra szükség szerint.
   
  EU1Királya kedveli ezt.
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  szia

  Én személy szerint nem tudtam olyan hibáról, hogy nem működne... Így nem is értem hogy miért is vársz hivatalos infót. Persze kellemetlen hogy ha veszel egy fegyvermester és ha kell ha nem veszi neked a lőszert. Viszont erre neked kell figyelni. Nekem most nincs Fegyvermesterem, így tesztelni sem tudom, de talán akkor is vesz lőszert ha 10k felett vagy? Ha nem, már meg is van oldva... :) vagy simán ki is rúghatod, ha nem tudod, írj supportnak.
   
 3. |SZITUS|

  |SZITUS| Fórummogul

  Ez rendben is van amit írsz, de azóta, hogy nem működött (mert volt ilyen, és nem is oly rég...mert bugos volt) nem vettem fegyvermestert. 14 napot meg már sokszorasan túlélte az élettartama, kirugni nem tudtam... ergo marad, mert engem nem zavar. A hiba oka mondom az, hogy ha a mojo ad lőszert és nincs neked akkor azonnal vásárol. Ez nem volt a tulajdonságai közt, mert csak akkor aktiválódott ha a tengeren vagy ;) Ezért inkább kérnék rá egy tesztelést. Megjegyzem ez a funkciónak az újra aktiválódása a teknős event óta van, előtte nem működött.
  Bár az is lehet, hogy akkor aktiválódott amikor javították az 5-ös altiszt és 3 sámán eltünés visszarakás problémáját. (Ez csak ötlet, de nem árt megszívlelni ;) )
   
  Utoljára szerkesztett: 4.6.14

Az oldal megosztása