Közlemény Fehér Torpedó

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: BA_Master, témanyitás ideje: 2.6.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. BA_Master

  BA_Master Fórum hercege

  Ahoj, kalózok!

  upload_2023-6-1_13-49-4.png
  Készülj fel a stratégia új, izgalmas szintjére a fehér torpedóval! Ez az innovatív kiegészítő egy extra dimenziót hoz a játékba, amely még a legdörzsöltebb kalózok ravasz taktikáját is próbára teszi.
  Bár a fehér torpedó más torpedóknál kevesebbet sebzést ér el, előnye a fehér sérülés, amelyet a célpontnak okoz.
  Amikor egy játékos sebzést okoz olyan célpontnak, amelynél a fehér sérülés aktív, akkor sérülésenként az általa okozott sebzés 2%-ának megfelelő életerőpontot kap vissza. És amikor egy játékos kihasználja a fehér sérülést, egy hatásterület (HT) keletkezik, amely kihasznált fehér sérülésenként minden azon belül lévő játékost 2000 vuduponttal gyógyít. A megnövekedett érték mellett ha egyetlen kihasználáson belül több fehér sérülést használnak ki, a hatásterület mérete is megnő – így biztosítva, hogy minden társad részesül a jótékony hatásból.
  Reméljük, hozzánk hasonlóan ti is izgatottan várjátok, hogy ez az új funkció hogyan járul hozzá a játékmenethez. Szóval ragadjátok meg a fehér torpedókat, és kezdjétek el használni!

  Mi az a fehér torpedó?
  A fehér torpedó a tengeralattjáróinkhoz szánt új torpedótípus, amelynek sebzése alacsonyabb, de fehér sérülést okoz.
  Mi az a fehér sérülés?
  A fehér sérülés egy új típusú „sérülés”, amely a többi sérüléshez hasonló módon használható ki.
  Mit okoz a fehér sérülés?
  Amikor egy fehér sérülés aktív, akkor sérülésenként az általa okozott sebzés 2%-ának megfelelő életerőpontot kapsz vissza.
  Mivel jár a fehér sérülés kihasználása?
  Ekkor egy hatásterület (HT) keletkezik, amely kihasznált fehér sérülésenként minden azon belül lévő játékost 2000 vuduponttal gyógyít. A HT mérete annál nagyobb lesz, minél több fehér sérülést használnak ki egy kihasználáson belül.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása