Fejlődés, Hajófejlesztés

Kategória: 'Kezdő kalózoknak', témanyitó: Nickholas, témanyitás ideje: 3.1.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Nickholas

  Nickholas Junior szaki

  Ezt a témát azért hoztam létre, mert sok új illetve kezdő játékost látok a játékban. Ha valakinek lenne még tanácsa a kezdő játékosok számára, nyugodtan írja ebbe a témába.

  Sokaknak fel is merül a kérdés, hogy hogyan csináljam? Mivel kezdjem?
  Az első és legfontosabb, amit jó ha megtanultok: A Gyöngy Kincs ! Igazi Érték !
  NE költsétek feleslegesen a gyöngyöt. Az az egész játék kulcsa, mert abból vásárolhattok elit cuccokat ( kristály, Admirális ágyú, Bástya ).
  Nincs sok dolgotok, Őrizzétek és becsüljetek meg minden egyes gyöngyöt!

  Az első kérdésetek: "Hol kezdjem?"
  -
  Licitáljatok a Big Buccaner hajóra. Szinte pár aranyért elvihető liciten.
  -Mivel 1/-es térképeken nehéz fejlődni és kevés aranyat szerezhettek, ezért ajánlatos minimum 2, DE Maximum 5-ös kalóz szintre vizsgázni. Jó ha szereztek pár darab sima fedet, olyan max 5-6 db-ot.
  -Eleinte nincs mit tenni, össze kell szedni a 30 fontos ágyúkat és azokkal gyűjteni. Na itt jön a következő lecke: Az aranyat gyűjtsétek és licitáljatok 50,55 fontos ágyúra. Közben elkezdhetitek szerezni Licitálással az elit fedélzeteket.
  (Szerverenként eltérő mennyi aranyba kerül elhozni liciten)
  Ismétlem: Az 50,55 fontos ágyúkra CSAK licitáljatok ! Ne vegyetek 50,55 fontos ágyúkat, mert előbb vagy utóbb lecserélitek őket! Ne költsétek a gyöngyöt 50,55 fontosra ! A gyöngyből Admirális ágyút vegyetek ! Nagyon ritka a különleges piactéren, de nagyon megéri.
  Az első 100 ágyútok kicsit lassan fog összegyűlni, de utána már sokkal könnyebb és könnyebb lesz gyűjteni. Ha elértétek a 215 db ágyút egyenlőre abba is hagyhatjátok a gyűjtést és Admirális ágyú vételt.
  Mire kell az a plussz 10 ágyú, ha a hajóra csak 105 a fedélzetekre meg csak 100 ágyú fér fel?
  Ha időközben kapnál egy Mojo fedet legyen mit rápakolni :)

  "Megvannak" az ágyúim. Tovább?
  A gyöngyszerzés:

  1. Módszer: csilizés, Admiralok

  -Emlékeztek hogy azt mondtam, hogy 5-ös szintnél feljebb ne menjetek? Na ... hatalmas előny van a kezetekben... A Kezdeti Védelem. 1 órán át tart és addig senki nem tud kilőni és lefosztani titeket. Ez idő alatt békésen és nyugodtan tudtok csilizni ( csillogó zsákmányok felvétele a tengeren ).
  DE,
  -5-ös szint alatt tudjátok lőni az Admiral Sinclare-t. Ha 6-os vagy nagyobb szintetek van már nem ad gyöngyöt.
  Kb. 1000 gyöngyöt ad egy Adiral Sinclare ha egyedül lövitek ki. Az is gyöngy, és becsüljétek meg őket! Naponta 10-et is kilőhettek miközben csiliztek illetve szeditek az ágyúitokat. Naponta egy Admirális ágyúra összejön a gyöngy :)
  -Még egy előnye van ha 5-ös szintű vagy kisebbek maradtok:
  Az 5-ös szintű vagy alatti játékosok csilizhetnek 1/-en. Itt gond nélkül tudjátok szedni a gyöngyöt a csilikből. Minimum 3-4 hónap intenzív csilizés ajánlott minden kezdő játékosnak! Miért? A sebességpont miatt. Így ha elég sebességpontot gyűjtötök össze több lőszert bír el a hajótok.

  2. Módszer: Fénymap

  -A fénytérképre fénymedál segítségével juthattok fel. 400gy/1db
  Itt igazán eglehet magatokat szedni gyöngyel. Eleinte azt tanácsolom , hogy csak a Sunburst-t lőjjétek. Az Amaterasut hagyjátok a nagyobb játékosokra. Egy Sunburst-t ha egyedül lövitek ki 200-300 gyöngyöt is adhat.

  Mit kezdjek a gyöngyömmel ?

  Amit tanácsolok nektek, hogy a bástyáknál az " Orrbástyán" vegyétek meg az első ingyenes ( 0 gyöngy ) helyet, hogy kitudjátok fejleszteni a "Görgős rámpát".
  Ez igazán megéri és olyan 4-5 ös szintre fel kell fejleszteni. Nagyon de nagyon nagy hasznotokra lesz ugyanis sokkal gyorsabban gyűjthettek gyöngyöt, aranyat.
  Ha a Görgős megvan akkor utána már minden ti rajtatok áll, hogy először merre kezdtek el orientálódni.

  Amit ajánlok még, hogy a Seafight Bibliában olvassátok el az alábbi tájékoztatókat:
  - Gyakran Ismételt Kérdések
  https://board-hu.seafight.com/threads/gyik-a-leggyakrabban-feltett-kerdesek.1082/

  - Bástyák
  https://board-hu.seafight.com/threads/ismerteto-hajogyar.1207/#post-3236

  - Tehetségek
  https://board-hu.seafight.com/threads/ismerteto-kajuet.1161/#post-3200

  - Kiegészítők, Fedélzetek
  https://board-hu.seafight.com/threads/ismerteto-kereskedo.1124/#post-2995

  - Fénytérkép
  https://board-hu.seafight.com/threads/ismerteto-a-napfeny-kalozai.1116/

  - Fegyverek
  https://board-hu.seafight.com/threads/ismerteto-kereskedo.1124/

  Ez az én taktikám. Eléggé kidolgozott. Nem feltétlen muszály megfogadnotok és követnetek, de ahoz, hogy gyorsan fejlődjetek én leírtam nektek mit érdemes tennetek.
  Remélem Segítségetekre lesz, vagy irányt ad nektek :)
   
  hardzoli, Prototype, xyz és még 1 ember kedveli ezt.
 2. levente.08.hu

  levente.08.hu Aktív író

  nos jo tanàcsok,de azèrt pontositanèk.2mapptol kilohetnek,ki is fognak joformàn 5percenkènt,fènytèrkèp felejtos legalàbbis eu.3-on.Szerintem,ha vki tènyleg most kezdi,ès nem akar tizezreket kolteni,az èjszakai oràkban jàtszon akkor kevesebbszer fogjàk kilonni,liciten is jobbak az esèlyek.
   
  v43-1018, Prototype és tünde(H) kedveli ezt.
 3. xyz

  xyz Utánpótlás-írogató

  Szerintem annak hogy mikor licitál nincs jelentősége még talán nappal olcsóbb mert sokan vannak így hogy éjjel könyebb meg minden és akkor licitálnak azok inkább akik nem olyan tehetősek :)
   
  Prototype kedveli ezt.
 4. GyilkosTorpe

  GyilkosTorpe Utánpótlás-írogató

  Szerintem eloszor csilizni kene hogy gyujjon a gyongy meg a mojo!A gyongyel a rampat fejleszteni , a mojobol meg kapni lehet virgot s konyyu megcsinalni s 10.000 gyongyot is ad.Az arannyal miert kene eloszor licitalni agyura a piacteren?mert egyemlore a 30 fontos is jo!Az arannyal szerintem kristalyra kene licitelni 10-15 milla kb vagy tobb es fejleszteni apuskaport meg az npc sebzest aval jolehet jarni mert nagyobbat sebzel!Aztan meg lehet gyujteni az agyukat is!Persze ez csak az en velemenyem!Mindenki csinal mit akar!
   
  Prototype kedveli ezt.
 5. gabika2013

  gabika2013 Fórum-zöldfülű

  ha sikerült megszerezni a hajot akor hol találom?
   
 6. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Szia! Ha a design-ra gondolsz, akkor Hajó áttekintés és ott a Design váltás. Tengertérképen fent a középső vásárlás ikon mellett jobbra az első ikon az. Remélem tudtam segíteni.
   
 7. Nickholas

  Nickholas Junior szaki

  De régi kiírás.... lehet törölni kéne :D
   
 8. ĐROTUŁŁO

  ĐROTUŁŁO Aktív író

  Helló!

  Már korábban jeleztem Supporton h még igény lenne, a világpusztító ágyú 1es fejlesztési receptre!!!Eventkor mindig látom hogy van 2es és 3as recept...Így képtelenség utol érni más játékosokat ,ha nem lehet fejleszteni a 0ás ágyúkat.... (és csomiba már a 4es szintűt árúljátok).Személy szerint én nemrég kezdtem újra a játékot,és jó lenne utol érni a többieket...Köszönöm.
   
  ☆AzteC☆ kedveli ezt.
 9. ☆AzteC☆

  ☆AzteC☆ Haladó

  Pontosan! Nincs lehetoseg arra hogy fejleszd....
   
 10. ¤₦-βєNņø-₦¤

  ¤₦-βєNņø-₦¤ Junior szaki

  -5-ös szint alatt tudjátok lőni az Admiral Sinclare-t. Ha 6-os vagy nagyobb szintetek van már nem ad gyöngyöt.
  Kb. 1000 gyöngyöt ad egy Adiral Sinclare ha egyedül lövitek ki. Az is gyöngy, és becsüljétek meg őket! Naponta 10-et is kilőhettek miközben csiliztek illetve szeditek az ágyúitokat. Naponta egy Admirális ágyúra összejön a gyöngy :)
  -Még egy előnye van ha 5-ös szintű vagy kisebbek maradtok:
  Az 5-ös szintű vagy alatti játékosok csilizhetnek 1/-en. Itt gond nélkül tudjátok szedni a gyöngyöt a csilikből. Minimum 3-4 hónap intenzív csilizés ajánlott minden kezdő játékosnak! Miért? A sebességpont miatt. Így ha elég sebességpontot gyűjtötök össze több lőszert bír el a hajótok.

  Szia..a sebességpont kb 10 éve megszünt...:-(
   
 11. st.Wolf.hu

  st.Wolf.hu Járnitanuló

  Kérdés te mikor is játszotál utojára ?admirál sincler? rég nincs játékban:D:D:D:D:p:p:p:p:p:p:p
   
 12. ¤₦-βєNņø-₦¤

  ¤₦-βєNņø-₦¤ Junior szaki

  ha nem tünt volna fel neked ez csak Nickholas tanácsaiból 1 kiragadott rész,csak nem figyeltem a téma nyitás idejét .......:oops::oops::oops:
   
 13. Nickholas

  Nickholas Junior szaki

  igen pontosan. Ez egy elég régi kiírás.
   

Az oldal megosztása