Közlemény Fejvadász esemény Tapasztalatpontjai!

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 30.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Üdv, kalózok!

  Áprilisban már jeleztük, hogy a visszajelzéseitek alapján, a Fejvadászaton szerezhető tapasztalatpontok rendszere kisebb átdolgozás előtt áll. Játéktervezőink azóta is dolgoztak a feladaton, és gondos értékelés után az alábbi eredményekre jutottak.

  A maguk a játékosok által megszerzett tapasztalatpontok bizonyos részét egy különálló, exkluzív rangsor kialakításához használjuk fel. Ez a rangsor három szintből áll majd: egy alacsonyabb, egy közepes és egy magasabb szintre osztjuk. Ennek megfelelően háromféle rangsorolás érhető el, amelyben a besorolt játékosok különleges jelvényeket szerezhetnek. A megszerezhető jelvények típusa a rangsorban elért helytől függ majd.

  Így a saját szintjén a rangsorban első helyet elért játékos a “Rettegett fejvadász” [​IMG] jelvény büszke tulajdonosa lehet.
  Persze az első helyen kívül más jutalmak is elérhetők: ezen kívül három más jelvény is megszerezhető a tapasztalatpontok és a rangsorban elért hely függvényében.
  • Hírhedt kalóz [​IMG]
  • Megbecsült fejvadász [​IMG]
  • Ismert fejvadász [​IMG]
  A kitüntetések kézhezvételét naplóbejegyzéssel dokumentáljuk.

  A rangtól függően további lőszert írunk jóvá kompenzálásként:
  • Rettegett fejvadász 3,000,000 regeneráló lőszert és 500,000 jégtűz lőszert fog kapni.
  • Hírhedt kalóz 3,000,000 regeneráló lőszert és 500,000 jégtűz lőszert fog kapni.
  • Megbecsült fejvadász 2,000,000 regeneráló lőszert és 250,000 jégtűz lőszert fog kapni.
  • Ismert fejvadász 1,000,000 regeneráló lőszert és 100,000 jégtűz lőszert fog kapni.
  Azért döntöttünk a rangsorolás mellet, mert nem szeretnénk törölni a tapasztalatpontokat. Megérdemeltétek, hogy megkapjátok, és hogy megtartsátok őket. Így egyfajta exkluzív Dicsőségfalat hozunk létre, ahol a kiváló fejvadászatot a hírnév mellett kitüntetéssel is jutalmazzuk.

  Alapos mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy mindenki számára ez lesz a legjobb megoldás – és reméljük, ti is elégedettek vagytok vele. Ezúton is további jó szórakozást kívánunk, és szerencsés utat a Seafight tengerein!

  A Seafight csapata
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj Kalózok!

  Nem minden játékostól vontuk vissza a Tapasztalatpontokat, csak azoktól, akik nagy mennyiségű TP-t gyűjtöttek!
  A Játék fejlesztői figyelembe vették többek között a Fejvadász eseményből gyűjtött TP mennyiségét, és a kalóz szintet is. Ezek után sok TP megmaradt a játékosoknak, nem távolítottuk el mindet, amit a Fejvadász esemény alatt gyűjtöttetek.
  • Játékosok, akiktől kevesebb mint 1.000.000.000 TP-t vontunk vissza a Fejvadász eseményből: Kezdő kategória és megkapták az "Ismert fejvadász" jelvényt.
  • Játékosok, akiktől 1.000.000.000-5.000.000.000 TP-t vontunk vissza a Fejvadász eseményből: Veterán kategória és megkapták az "Megbecsült fejvadász" jelvényt.
  • Játékosok, akiktől több mint 5.000.000.000 TP-t vontunk vissza a Fejvadász eseményből: Mester kategória és megkapták az "Hírhedt fejvadász" jelvényt.
  Szerverenként csak egy játékos kapta meg a Rettegett fejvadász címet, az a játékos, akitől a legtöbb TP-t vontuk vissza.

  A Seafight csapata.
   
  -Tigrincs77-GWU kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása