Közlemény Fekete péntek

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: SM_Aura, témanyitás ideje: 22.11.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj, kalózok!
  fb_ad_black_friday (1).jpg

  Készülj fel a legnagyobb kincsek megszerzésére a Fekete péntek akciónkban – 25% kedvezmény minden vásárlásra és a legjobb zsákmány, ami méltó egy olyan legendás kalózhoz, mint te! A csomagok tele vannak mindennel, amire egy nagy kalóznak szüksége lehet!
  A kedvezmény a játékbeli boltban végrehajtott minden vásárlásra érvényes november 24. 0:00 és november 27. 23:59 között (helyi szerveridő szerint).
  De az igazi kincs a játékbeli boltban kapható különleges Fekete péntek csomagjainkban az, hogy mindegyik bónuszdíjakat tesz elérhetővé, ami még a legdörzsöltebb kalózokat is ámulatba ejti! A megszerezhető villámcsapás ágyúkat, a Kapitányok ligájának új kapitányát, Gabbar Singh-et és fekete szív magokat kár lenne kihagyni!

  És ez még nem minden! Ezen csomagok megvásárlásakor megnyílik előtted a kalózjutalom piac, tele olyan dolgokkal, mint a Kokelau, a Los Amistadores és a Castellan hajódesignok!

  A csomagok és kalózjutalmak november 24. 0:00 és december 1. 23:59 között érhetők el (helyi szerveridő szerint).

  Ha szeretnél mélyebben elmerülni a fekete pénteki bónuszokban, tekintsd meg a gyakori kérdéseket, amelyek minden fontos részletről felvilágosítanak ITT
  Ragadd meg a pillanatot, és hagyd, hogy a tengerek visszhangozzák a fosztogatásod hangját!

  A Seafight csapata
   
 2. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Kapitányok figyelem! A Fekete péntek kedvezmény meghosszabbítva!

  Ahoj, Kalózok!

  Őszintén elnézést kérünk a hétvégén tapasztalt bejelentkezési problémák miatti kellemetlenségekért. A rendíthetetlen hűséged a világot jelenti számunkra, és türelmed elismeréseként egy speciális kompenzációs kódot készítettünk!

  [​IMG] Váltsd be a kódot: BESTSEAPIRATES
  Add meg ezt a kódot az Utalvány beváltásánál, hogy exkluzív kompenzációs jutalmat igényelj, amivel kifejezhetjük köszönetünket odaadásodért és megértésedért.
  Meghallgattuk a kívánságot, és a hatalmas keresletre reagálva örömmel jelentjük be, hogy a Fekete péntek akciós akció újabb nappal meghosszabbodik!

  [​IMG] Meghosszabbított határidő: november 28., 23:59 (szerveridő)
  Most egy további nap áll rendelkezésedre, hogy megragadd a lehetőséget, és élvezd a hihetetlen kedvezményeket a prémium termékek széles skálájára, a nagy teljesítményű hajókra és az exkluzív fejlesztésekre, zavarok nélkül. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy bővítsd a tengeri arzenálodat, és urald a tengereket, mint még soha!

  [​IMG] Terjesszétek a Hírt!
  Értesítsd kalóztársaidat, hogy a Fekete péntek Extravagáns megtakarítás meghosszabbításra került! Oszd meg a hírt a hét tengeren keresztül, és gyűjtsd össze a legénységet, hogy kihasználjátok ezeket a rendkívüli kedvezményeket, mielőtt azok eltűnnének a mélyben.

  Mint mindig, most is nagyra értékeljük a Seafight közösség iránti elkötelezettségedet. Feszüljenek vitorláid, dübörögjenek ágyúid, és áradjanak kincseid!
  Indulj el, fogadd el a Fekete péntek meghosszabbítását, és a szerencse kedvezhet a merészeknek!

  A Seafight csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.