felugró reklámok

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Gallardo, témanyitás ideje: 27.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Gallardo

Gallardo Rutinos

sziasztok
    Érdeklödni szeretnék ezt a felugrabugrálo reklámokat hol tudom blokkolni
    operát használok
    elöre is köszike

2. kecsó

kecsó Fórumlakó

attól függ milyen reklámokra gondolsz....

ha szimpla ami van a böngiden ,egy akármilyen weboldalon felugró reklámot egyszerűen az " AD block" nevű bővítménnyel :mozzi,chrome,stb. böngikre le tudsz tölteni és az a reklámok jó részét le blokkolja.

https://adblockplus.org/hu/opera

(ezen a linken van a dolog(remélem megnyitja ,elvileg kapásból neked operára rakja ,kiválasztottam),de majd te is tudod majd install előtt választani h melyik
    böngire akarod rárakni)

Ha meg 1. sorban arra gondolsz ami felugrik bejelinél arra meg nem tudom a választ ,de sztem azokat nem is lehet leblokkolni(mert afféle belső reklám).

Remélem tudtam segíteni!

Utoljára szerkesztett: 27.6.15
  3. Gallardo

Gallardo Rutinos

sajnos még mindig itt van a lap alján 3 nagy méretü tolakodó reklám nem fogja meg a progi amit adtál :-(

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Elképzelhető, hogy magában a böngésződben van egy olyan plugin, mely ezeket a nem kívánt reklámokat kiteszik. Nézd meg nincs-e valami számodra ismeretlen kiegészítő a böngésződhöz. Ez lehet meg sem jelenik a böngésző kiegészítői között, csak a számítógépre telepített programoknál. Szóval ezeket nézd meg, és amit nem ismersz, nem tudod mi az annak nézz utána neten mit csinál és ha olyan akkor töröld.

Egyszerűbb verzió, ha magán a reklám felületen valami nagyon-nagyon apró betűvel, piciket ikonnal megnyitható egy beállítások menü, ahol ki is lehet kapcsolni.

5. Gallardo

Gallardo Rutinos

de csak a seafighten dobja fel? az hogy lehet?
    más oladalak rendesen müködnek
    pl BIG farm meg Ipod reklámok ezek

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ha csak itt, akkor az gyári reklám magáról az oldalról és azt akkor mindenki más is látja, megkapja. Ezt nem tudod befolyásolni, max a korábban említette 'adblock' kiegészítővel. Bár hozzá teszem, nekem 1 ilyen reklám ablak szokott megjelenni, a főoldal jobb szélén, mely még csak nem is zavaró.

7. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

A böngészőbeállításnál speciális beállítás, ott pedig beállítások visszaállítása alapértelmezettre.
    Eltűnnek a reklámok.