Főnyeremény!

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Panamericana, témanyitás ideje: 31.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Panamericana

Panamericana Haladó

Fel lehetne dobni egy kicsit a játékot , ha különböző dolgok, npc, ládák, szörnyek, csili, rakomány adnának valamiyen nagyobb nyereményt. Pontosabban ,nagyon kevés eséllyel lehetne kapni mondjuk az arany npc-kből 10-20 millió aranyat, a gyöngyöskből mondjuk 5-10 ezret, kornásokból 1000 koronát, ládból 50-100 ezer lőszert , régebbi desgneket, stb. Szerintem lényegesen izgalmasabb lenne az npc-zás, ládázás, csilizés mint így , hogy tudjuk pontosan ,hogy mit kapunk a végén.

(-Főnix-), -Honey-, tami80 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. *ZSOLTI*

*ZSOLTI* Járnitanuló

Jó ötletnek tartom remélem eljut a fejlesztőkig és megvalóstják

]EZEL[ és (-Főnix-) kedveli ezt.
  3. ✭Nσ.Mσre.Sσrrσw✭

✭Nσ.Mσre.Sσrrσw✭ Utánpótlás-írogató

Én is Támogatom. :)

4. ░pityesz░

░pityesz░ Törzsjátékos

Sziasztok.:)
    Remélem itt kicsit elgondolkodtál, a botosokkal való NPC-zés, csillizés, ládázás és stb stb, mert ha ezt be is vezetik, akkor ne lepődjünk meg és ne háborodjon fel senki, hogy miért is van ilyen sok lőszer, gyöngy, arany egy játékosnál, ha elég sok időt tölt a boton..Nem rossz ötletnek tűnik viszont, csak a mértékeken kell változtatni, és az úgy nem lenne rossz..A ládákba lehetne (mint az te írtad) desingokat berakni, esetleg ágyúkat is (vudu, sors kalapács, tűzvihar 0-1 level), vagy homokórát, esetleg 1 napos buffokat (ködfal, kifényesített ágyúcső, nemesacél erősítés), vagy ha már bent van a kristályeső, akkor király kegyelmét is..Ha már játékélményről beszélünk, akkor ezek nem lennének rossz ötletek.;);)
    De örülök, hogy vannak még ötletek, egyes játékosoknak.:):):p
    További Szép napot.:)

5. sanci001

sanci001 Fórum-zöldfülű

Ne a botosokal gyere már mindig

6. *ZSOLTI*

*ZSOLTI* Járnitanuló

Szia a botosokat tiltani kéne a játékból de gondolom eggy véleményen vagyunk jó lenne ha a tisztességes játékosok kérése egyszer márt valóra válna nemcsak igéret lenne

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.2.19
  7. ░pityesz░

░pityesz░ Törzsjátékos

Hmm:cool::cool: Akkor ezek szerint te szeretsz velük együtt játszani, vagy épp te is élvezed a bot használatát.:rolleyes: Te nagyon sokat figyelheted, amiket fórumra írok, mert "Nem" én vagyok az, aki ezen van fenn akadva, én csak tisztességes játékosokkal akarok játszani, nem pedig külső programokat használó játékossokkal.:confused::p

8. Apolló

Apolló Fórumőrült

A bot-téma helyett lehet, hogy érdemesebb lenne magával az ötlettel foglalkozni.

9. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

Csakhogy ez a kettő erősen összefügg.

10. Apolló

Apolló Fórumőrült

Lehetséges, hogy van összefüggés, de a cél itt az lenne (szerintem), hogy egy életképes ötlet szülessen. Főleg, hogy ez a topic az ötletelésről szól.

11. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

Így igaz! Csakhogy a botos téma felvetése az eredeti ötlet finomításának késztetésére kellene sarkalni, így szerintem témába vágó. De bocs, ha rosszul látom, lényeg, hogy alapjában egy jó kezdeményezést vetett fel az ötletgazda.

12. Franczia

Franczia Utánpótlás-írogató

Mindig a botosokkal jönnek a játékosok. Miért nem használjátok ki őket? én pl nem kevés gyöngyöt loptam el tőlük 13-4-5 mapokon ahogy elittel lőtték a hajót. sőt még próbáimat is meg csinálták pl meglepetést is loptam a botosoktol. illetve még nem kevés csatapont s össze jött belőlük. Éljetek velük ha már használják a botot akkor fordítsátok ti is a javatokra :) kb napi 100K gyöngyöt loptam botostol és napi 2-3K csp-t lőttem belőlük.

13. Lidércfény

Lidércfény Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Alapvetően teszik az ötlet. Fel lehetne dobni a játékot komolyabb jutalmakkal. Azért azt hozzá tenném, nagyjából szeretem tudni, mire számíthatok. Veszteséges npc-t esetleges nyeremény fejében, nem biztos, hogy lőnék, persze ez függ annak értékétől is.
    Én főleg a jelenlegi npc állományt tartom fantáziátlannak. A legtöbbet csak egy-egy próba, trófea kedvéért lövöm.
    A Ládákkal nincs komolyabb bajom. Jelenleg is többféle értékű jutalom van bennük, néhányat igen ritkán ad. Különlegességként én is hiányolom belőlük a hajó dizájnokat, kedvenceket (mint régen).
    Ha már szóba került a játék egyensúlya, illetve kinek kedvezne a jutalmak bővítésre, talán lenne rá egy ötletem.
    Például:
    Egy Kincskereső próba, amely napi vagy akár heti szinten csak 1 x vehető fel.
    A próba azt tartalmazná, lőjél adott npc-t, gyűjtsél csilliket, vagy ládákat és esélyed van a különleges jutalom vagy több kirakósból álló részletének megtalálására. Ha sikerül rábukkanni, a próbának vége és várni kell, hogy újra fel tudd venni.
    Heti szintű próba jelenleg nincs a játékban, de ez esetben kevésbé kerülnek hátrányba, akik nem tudnak minden nap foglalkozni a dologgal, és akár a juttatás nagysága is nagyobb lehetne.