Fórum használata

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Naksi, témanyitás ideje: 13.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Naksi

Naksi Fórum bárója

Szia Héra!
    Szeretném kérdezni,hogy a fórumot nem lehetne úgy beállítani mikor rá kattintok egy témára mindig a fríss 2017.-es jöjjön ki és ne ez ((
    Bokor serlege - 2013 November

Ahoj Kalózok!

Mi az, amit a kalózok mindennél jobban szeretnek? Naná, hogy a kincseket és nyereményeket! )) köszönöm szépen
    Én szerettem volna megtalálni hol lehetne ezen változtatni de sajna nem találtam meg!

2. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Igazából nem tudom mi a gondod, nekem az jön be, amit választok, meg szeretnék nézni. A fórum használatához van egy ismertető, talán az segít, ha elolvasod.

3. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Egy kis segítség: Be lehet állítani egy adott témát megnyitva jobb felül, hogy milyen sorrendben listázza a topicocat. Nyisd meg pl. a hivatalos hirdetményeket és jobb felül a sárga csíkban tudod állítani, hogy mi szerint listázza (kezdés időpontja, válaszok, megtekintések, utolsó hozzászólás). Remélem tudtam segíteni! :)

Naksi kedveli ezt.
  4. Naksi

Naksi Fórum bárója

Oh:) Nagyon köszönöm!

†Knight_Rider† kedveli ezt.