Fórum játék - 2014. Június-Július

Kategória: 'Hivatalos fórumjátékok', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 10.6.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Fórum játék - Június-Július

  Ahoj kalózok!

  Még nincs 2 hete, hogy véget ért az előző játékunk, de már is itt a következő!

  A játékot 2014.06.12.-én csütörtökön kezdjük. Tartsatok velünk minél többen, hiszen most különösen értékes jutalmakat lehet majd nyerni. Reméljük, hogy minél többen megtiszteltek Bennünket a jelenlétetekkel és részvételetekkel.

  Sok-sok sikert és jó szórakozást kívánunk előre is!

  Részleteket hamarosan itt láthattok majd.

  Beszélgetés - és találgatás a játékkal kapcsolatban: KATT IDE!

  A Seafight Magyar csapata
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Fórum játék - Június-Július

  [​IMG]

  Ahoj kalózok!

  A BigPoint egy Totóval kedveskedik a Seafight Focirajongóinak, ezért mi arra gondoltunk hogy a nem Focirajongóknak is csinálunk egy játékot. Természetesen a két játék egymástól független, amennyiben megfelelsz a részvételi szabályoknak bármelyiken részt vehetsz, akár mindkettőn is.

  A játék első részében képeket kell készítenetek, a seafighttal és focival kapcsolatba. Ez lehet egy egyszerű Képernyő kép, egy seafight foci eseményről (VB 2010, EB 2012, stb...) vagy egy bonyolultabb fotómontázs ugyan csak seafighthoz és a focihoz köthető elemekből.

  A Szabályok:
  • A játék első fele 2014.06.12.-én csütörtökön indul, és tart egészen 2014.06.26.-a csütörtökig. A második rész 2014.06.28.-án szombaton indul, és tart majd 2014.07.13.-a vasárnapig.
  • A fórum játék során egy játékos maximum egy felhasználó azonosítóval játszhat.
  • Az elkészült képeket egy tárhelyre, vagy képmegosztóra feltöltve oszthatják meg velünk a kijelölt topicban. Egy kép megosztásához ITT találtok segítséget.
  • Fontos hogy a Képen jó láthatóan feltüntesd a szerver és felhasználó azonosítódat.
  • Egy játékos maximum 3 képpel indulhat.
  • A sorsolásba azok kerülnek majd be, akik legalább 1 érvényes képet küldenek, 1 képpel 1x, míg 3 képpel 3x kerülhetsz be, tehát megéri több képet is csinálni.
  • A sorsolásnál nem vesszük figyelembe a BigPoint alkalmazott vagy hozzátartozó valamint a nem magyar felhasználó azonosítóval résztvevő játékos képeit.
  • Eredmény hirdetés a Fórum Játékot követő héten.


  Díjazás:
  • A Fórum játék végén több nyertesünk is lesz, 1 különdíjas ill a sorsolás nyertesei.
   • Az különdíj sorsáról csak a játék második részében adunk bővebb tájékoztatást ;), annyit viszont már most elárulhatunk, hogy a korábbinál jobban megéri majd a különdíjra hajtani ;)
   • A sorsoláson a résztvevők számától függően, de minimum 1, maximum 5 nyertesünk lesz. (1-20 játékos = 1 nyertes; 21-40 játékos = 2 nyertes; 41-60 játékos = 3 nyertes; 61-80 játékos = 4 nyertes; 81- játékos = 5 nyertes;) ). A sorsolás nyertesei 50.000 szívtörő lőszerrel, kedvezmény és duplázó bónuszcsomagokkal gazdagodnak majd!
  Kérdéseket és véleményeket IDE várjuk.

  A Seafight Magyar csapata
   
 3. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Fórum játék - Június-Július
  Ahoj kalózok!

  Hamarosan kezdődik a VB, Brazília - Horvátország mérkőzéssel, kezdjük hát mi is a játékot, jöhetnek a képek, lehet egy egyszerű Printscreen, vagy egy bonyolultabb Fotómontázs, csak ne felejtsétek el feltüntetni rajta a szerver és felhasználó azonosítótokat!

  A Fotómontázshoz egy kis segítség:

  A képeket csak a csoport mérkőzések alatt tehát 2014.06.26.-a csütörtökig várjuk. Ezt követi majd egy pihenő nap, és 2014.06.28-a szombaton kezdődik a kieséses szakasz (Nyolcad-,Negyed-,Elő-, Döntő), ezzel együtt pedig a Fórum játékunk 2. része.

  A kész képeket IDE várjuk.

  A Seafight Magyar csapata.
   
 4. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Fórum játék - Június-Július

  Ahoj kalózok!

  A játék első szakasza alig 2 nap múlva véget ér.:p Tehát aki még szeretne részt venni a játékunkban, annak már sietnie kell.

  Azt ugye már korábban elárultuk, hogy az érvényes képet (jól látható módon fel van tüntetve a szerver és felhasználóazonosító, és tartalmaz seafight és foci elemeket is) beküldők közül sorsolunk ki néhány nyertest, akik 50.000 szívtörő lőszerrel, kedvezmény és duplázó bónuszcsomagokkal gazdagodnak majd!


  Továbbá! A játékunk különdíjasa 50.000 szívtörő lőszer és egy 4.500 HUF értékű csomag szerencsés tulajdonosa lesz, melyet a nyertes maga állíthat össze a rendelési oldal bármikor elérhető termékei közül (gyöngy csomagok, prémium, kezdőcsomagok, bónuszcsomagok, gazdaságos csomagok, hajódesignok). A különdíjunk sorsa csak a rajtatok fog múlni, de erről részletesen csak szombaton :p

  A Seafight Magyar csapata.
   
 5. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Fórum játék - Június-Július
  Ahoj kalózok!

  A játék első szakasza véget is ért, 1 nap pihenő, és 2014.06.28.-a szombaton folytatjuk a második szakasszal. :p

  A Seafight Magyar csapata.
   
 6. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Fórum játék - Június-Július
  Ahoj kalózok!

  Kezdődjön tehát a Fórum játékunk második szakasza, mely egy egyszerű szavazásból áll. Szavazhattok a játék első felében készült képekre. A Szavazás 2014.07.13.-a vasárnapig tart.

  A Szavazás végén a legtöbb szavazattal rendelkező képet készítő játékos egy 4500 HUF értékű csomag szerencsés gazdája lesz, melyet a nyertes maga állíthat össze a rendelési oldal bármikor elérhető termékei közül (gyöngy csomagok, prémium, kezdőcsomagok, bónuszcsomagok, gazdaságos csomagok, hajódesignok).

  Továbbá a szavazáson résztvevők között még 50.000 szívtörő lőszert sorsolunk ki!

  A szavazáson mindenki csak egyszer, és egy képre, de csak magyar regisztrációval szavazhat. A hozzászólásod tartalmazza egy kép számát, és a szerver és felhasználó azonosítódat! pl:
  A Szavazatokat IDE várjuk.

  A szavazást követően persze még a képeket beküldő játékosok közül is sorsolunk 1 nyertest, aki majd 50.000 szívtörő lőszerrel, kedvezmény és duplázó bónuszcsomagokkal gazdagodik majd!

  A Seafight Magyar csapata.
   
 7. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Fórum játék - Június-Július
  Ahoj kalózok!

  Véget ért a fórum játékunk. Íme a nyertesek:
  • Különdíj (50 000 szívtörő lőszer, 4500 HUF értékű csomag) nyertese, aki a legtöbb szavazatot kapta:
   • 166/20895413
  • 1. sorsolás nyertese (50 000 szívtörő lőszer, kedvezmény és duplázó bónuszcsomag), a képet beküldők közül:
   • 631/403827
  • 2. sorsolás nyertese (50 000 szívtörő lőszer), a képekre szavazó játékosok közül:
   • 329/41828073
  Gratulálunk a nyerteseknek. A nyeremények jóváírása megtörtént, melyet egy ki-be lépés után látni is fogtok, amennyiben valami még is hiányozna a nyerteseknek forduljanak supporthoz.

  Reméljük jól szórakoztatok :), és legközelebb is velünk tartotok!

  Továbbra is ITT várjuk véleményeket a fórum játékkal kapcsolatban, esetleg további fórum játék ötleteket (konkrétan játék ötletet, esetleg jutalom ötletet, stb...).

  A Seafight magyar csapata!
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása