Fórum rangok

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Fejvadász, témanyitás ideje: 19.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Fejvadász

Fejvadász Haladó

Sziasztok

Azt szeretném kérdezni, hogy a fórum rangokat hogy kapom, mennyi szöveg írása utána stb..:

2. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

A Trófea Pontok határozzák meg a "Fórum rangod", amit több dolog is befolyásol. Nem csak az számít, mennyi szöveget írsz. Egyébként meg sok jelentősége nincs, azon kívül, hogy max. jól néz ki.:)

3. Fejvadász

Fejvadász Haladó

Lehet hogy nincs jelentősége de én tudni szeretném.

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Igen látom nagyon ráhajtottál, de már most szólnék, a jövőben törölve lesznek a semmit mondó hozzászólásaid. Csak azért nem kell reagálni egy témára, hogy +1 hozzászólásod legyen!

5. Fejvadász

Fejvadász Haladó

Hát az a helyzet hogy nem azért kérdeztem hogy nekem milyen rangom lesz. Hanem ha valakit látok hozzászolni valamilyen témához akkot eldöntsem hogy mennyire tapasztalt, mennyire van képbe a dolgokkal, mennyire tartsam fontosnak a hozzászólását. Akár ezt is kitörölheted nekem mindegy.

6. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Mindenkinél láthatod, mennyi hozzászólása van..., de attól függetlenül még lehet nagyon tapasztalt valaki, ha nem írt még sokat, sőt első hozzászólását olvashatod. Lehet több 1000 hozzászólása valakinek, az még önmagában nem jelenti azt, hogy mindent tud. Ez alapján nem dönthetsz, esetleg utána nézhetsz, kérdezhetsz dolgoknak, ha bizonytalan vagy valamit illetően.:)

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.