Fórumos e-mail cím beállítása

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: ferrari13*(HU), témanyitás ideje: 11.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. ferrari13*(HU)

  ferrari13*(HU) Aktív író

  A kérdésem az lenne, hogy hol lehet beállítani a fórumon az e-mail címet?

  Ugye lehet követni fórumokat, témákat (pl. ez alatt a hozzászólás alatt is szerepel, hogy Téma figyelése... és értesítés e-mailben).

  Hiába jelöltem be témáknál az e-mailes értesítést, sajnos nem kaptam egyet sem. Próbáltam megkeresni, hátha rosszul van megadva az e-mail cím, de nem találtam ilyen beállítást sehol :(
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Háát, a fórumon nem tudsz mail címet váltani, cserélni, semmit. Ahogy nevet sem. Szerintem ez az a mail cím, amin a felhasználói fiókod van/volt amikor beregisztráltál a fórumra.

  Hogy nem kapod meg az értesítést az nem meglepő. Én soha nem használtam, de lehet nem is működik, ahogy még pár másik funkciója sem a fórumnak.
   
 3. =FENYŐ=

  =FENYŐ= Utánpótlás-írogató

  :p Legegyszerűbb naponta benézni a fórumra, amíg más tevékenységet is végzel a tengertérképen. A sok értesítést amúgy meg megunnád törölgetni.:)
   
 4. ferrari13*(HU)

  ferrari13*(HU) Aktív író

  köszönöm, akkor jól gondoltam. Na majd egyszer lesz :)

  Én csak egy fórumrészt szeretnék figyelni, de akkor majd félóránként nézegetem ;)