Fosztás

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: DODGE, témanyitás ideje: 14.6.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. DODGE

  DODGE Utánpótlás-írogató

  Tisztel DD.Szeretném meg kérdezni hogy is megy ez a fosztás dolog?Mert most már tényleg nem értem 560db kalóz fúl elit cucokal (gyöngyért vett) és vereséget szenvedek egy 8 kukorica ill.+ 1 elit fedes játékostól?
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia

  Teljesen mind1, hogy hány fedélzete van, vagy milyen külsőre a hajója. Azt nem látod éppen milyen felszereléssel hány kalóza van fent. Miért ne lehetne neki is full elit felszerelése? Ettől független tapasztaltam én is hogy nem igen tudok fosztani, bármivel is próbálkozok, vesztek. De ezzel nem tudok mit csinálni.
   
 3. DODGE

  DODGE Utánpótlás-írogató

  Rendben azért köszi
   
 4. DODGE

  DODGE Utánpótlás-írogató

  Szia újra DD.Tudom nem ide való de szeretném ha jeleznéd hogy problémás a játék.Pontosabban a Bm.Bent voltam Cancer 33 hullám és picit fagyot a játék gondoltam F5 xd hiba volt először lost connecton utána F5 congestion error xd majd ki dobot a hullámból.
   
 5. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia

  Hibák bugok és egyebek...., már jelezték. ;)
   
 6. DODGE

  DODGE Utánpótlás-írogató

  okok akkor sry szép napot
   

Az oldal megosztása