Fosztogatási bónusz

Kategória: 'Kezdő kalózoknak', témanyitó: Édenke18, témanyitás ideje: 28.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Édenke18

  Édenke18 Fórum-zöldfülű

  Elnézést a szőke női kérdésért, de nem értem, mire jó a fosztogatási bónusz? Az ismertetőkböl nem igazán derül ki.
   
 2. Wizard

  Wizard Kivételes tehetség

  A fosztogatási bónusz a hajódnak a fosztogatási értékét növeli meg egy bizonyos %-al. Mondok egy példát: kalózokkal és felszereléssel a fosztogatási értéked mondjuk 1000 és felteszel a hajódba egy 10% fosztogatási bónusszal rendelkező követ, akkor a hajód fosztogatási értéke 10%-al nő, vagyis 1100 lesz.
   
 3. ❤__*

  ❤__* Haladó

  Szia!
  Wizard válaszától eltekintve azért pár sort azért én is írnék röviden és tömören, talán jobban megérted, mire is jó a fosztogatási bónusz, miért jó, ha ezt növeled.
  A fosztás több dolgon múlik. Ahhoz hogy sikeres legyen a fosztásod, a te fosztogatási bónuszodnak (értékednek) magasabbnak kell lennie, mint az ellenfél fosztogatási védelmének. Az ismertetőknél megtalálod, mi mennyit biztosít, akár fosztogatási bónuszról, akár fosztogatási védelemről legyen szó. (A parancsnokod szintje pedig arról gondoskodik a + x számú kalózok mellett, mennyi maradék életerő (fosztogatási küszöb) esetén foszthatod ki ellenfeledet.)
  A Legénység menüpontnál, amit a tengertérkép fejlécén: [​IMG] találsz, levéve jobb oldalon az értéknél láthatod a saját bónuszodat és egyebeket, fosztás esetén érdemes átkattintani az értéknél a szem melletti ikonra is.;)
   
 4. Édenke

  Édenke Fórum-zöldfülű

  Köszi a válaszokat, értem (azt hiszem az volt a baj, hogy kevertem a fosztogatási küszöböt és bónuszt).
  ...De tényleg szőke vagyok...
   
 5. Anny666

  Anny666 Fórum-zöldfülű

  Szevasztok!
  Hát én sem értek mindent.Ki kellene fosztanom egy Karkinoszt a szintlépésért. Össze is güriztem egy 2. szintű parancsnokot, fel is villan 50%-nál a fosztogató ikon, de azt írja "ennek a hajónak még túl nagy az életereje, tovább kell gyengíteni". Persze, mire újból rákattintok a fosztásra, mások már megtették (nem egyszer jártam így).Na most, ha 50% a fosztásküszöb, akkor miért nem? Nem tudom mennyi a fosztogatásvédelme a Karkinosznak, de az én fosztogatási bónuszom valószínűleg magasabb - ha netán ez okozná a dolgot. Szeretnék valami bölcs tanácsot, mert emiatt nagyon beragadtam a játékba.
   
 6. adella90Go®

  adella90Go® Junior szaki

  50%alá kell essen a hp a fosztáshoz 49%tudod fosztani
   
 7. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  A fosztogató ikon nem 50%-nál villan ki pirosra, hanem még 50% felett. Az életerejét nézzed az a biztos, illetve ne egérrel hanem gombbal próbáld a fosztást.
   
 8. Anny666

  Anny666 Fórum-zöldfülű

  Köszi a válaszokat, remélem hasznát veszem.
   

Az oldal megosztása