Közlemény Geo IP megváltoztatás

Kategória: 'Technikai közlemények', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 25.6.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  A GeoIP, tehát a Seafight üzlet pénznemének megváltoztatása már nem lehetséges, és a jövőben sem lesz. Az üzemeltetők bevezettek egy új ellenőrző rendszert. Ez a rendszer pontosan meghatározza többek között a GeoIP alapján, hogy ki melyik pénznemet használhatja a Seafight Üzletben. Ezt a rendszer bizonyos időközönként ellenőrzi, ha kell változtat rajta. Így elkerülve azt, hogy a felhasználók jogtalanul használják más országok rendelési oldalát.

  Tehát, a rendszer ellenőrzi ki honnan szokott játszani úgy általában és még sok más tényezőt (nem azt nézi, hogy éppen akkor hol tartózkodik a felhasználó) és ez alapján állítja be a felhasználófiókhoz tartozó GeoIP-t, ezzel pedig a Seafight Üzlet pénznemét. Egy ilyen változtatáshoz nem szükséges rendelni, a rendszer automatikusan megvizsgálja és ha kell megváltoztatja a rendelésektől függetlenül.

  A Geo IP-ről és a Geo IP-vel kapcsolatos supportos ügyintézésről IDE kattintva olvashattok részletesebben.

  A Seafight csapata
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.1.18
  |SZITUS| kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása