Bug GeoIP hiba Maestro kártyával

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 16.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Seafight

  Kedves Játékosok!

  Az elmúlt hónapokban felfedeztünk egy, a GeoIP-t érintő hibát a játékban. A hiba azóta jóvá lett hagyva, a javításán dolgoznak. Addig is szeretnénk értesíteni benneteket a problémáról, ezzel elkerülve az esetleges felesleges köröket a supporton, illetve az ezzel járó feszültséget.

  A hiba azoknál fordulhat elő, akik Magyarország területén hajtanak végre rendelést magyar bank által kibocsátott, Maestro típusú hitelkártyával. A hiba következtében a GeoIP indokolatlanul németre vált. A hiba kizárólag Maestro fizetési móddal áll fenn, és kizárólag németre állítja a GeoIP-t.


  Ez a hiba nem állandó jellegű, véletlenszerűen következik be a jelenség. Tehát előfordulhat, hogy valaki 20 rendelést végrehajt probléma nélkül, aztán a következő esetben átáll neki a GeoIP. Egy visszaállítás után lehet, hogy megint egy csomó ideig nem lesz gond, de az is lehet, hogy már az első rendelés megint előhozza a hibát. Egyelőre nem tudjuk a probléma előfordulásának kiváltó okát megnevezni.

  Sajnos minden ilyen esetben, amikor az átállás bekövetkezik, a supporthoz kell fordulnotok segítségért. Viszont, mivel ez nem a játékos hibájából következik be, ezért az általánosan érvényben levő GeoIP szabályok alól teszünk némi engedményt:

  • Ilyen jellegű átállást akármennyiszer korrigálunk, tehát nincs rá limit.
  • Az ebből a problémából adódó visszaállítás nem számít bele az éves limitbe.
  • Akinek ilyen jellegű problémája van, mentesül a személyes iratok beküldése alól (SZIG, lakcímkártya).
  Az eljárás a következő:
  • Ha most először következett be nálad a jelenség, de te felismerted, hogy erről van szó; akkor kérjük jelezd a supportnak a leveledben, hogy erre gyanakszol. Azt is írd meg, hogy korábban hajtottál-e már végre sikeres rendelést ugyanezzel a kártyával, a GeoIP átállítódása nélkül. Leveledben hivatkozhatsz erre a közleményre.
  • Ha már történt nálad korábban ebben az ügyben visszaállítás, amiről tájékoztatva lettél, kérjük ezt is jelezd a supportnak, hogy nálad ez már nem az első eset. Fontos, hogy írd meg számunkra a korábbi ügyed jegyszámát, ahol hasonló visszaállítást kaptál.
  Még egyszer kihangsúlyoznám, hogy ez csak magyar kibocsátású Maestro kártyákkal fordulhat elő. Az ügyeket ellenőrizzük minden esetben. Ha valakit azon kapunk, hogy más fizetési móddal rendelt, vagy az átállás oka az, hogy nem Magyarországon tartózkodott; akkor az illetőtől megtagadhatjuk a további segítséget GeoIP váltás ügyben. Súlyosabb esetben akár játékbeli tiltás is adható a support félrevezetése miatt.

  Minden Maestro kártya tulajdonostól előre is elnézést kérünk a kellemetlenségek miatt. Ezekkel az engedményekkel a váltásoknak gördülékenyen kell haladniuk, de így is beletelhet pár munkanapba egy-egy alkalom. Ha valaki szeretné elkerülni ezt a problémát, azoknak azt javasoljuk, hogy válasszanak más fizetési módot.

  Üdvözlettel,
  A Bigpoint Support Csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása