Great G

Kategória: 'Általános visszajelzések - Dicséret és kritika', témanyitó: levente.08.hu, témanyitás ideje: 8.12.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

Szia GG!Ezen a forumon probàlok Veled kapcsolatban lèpni,lèvèn a supporttol, nem kaptam kielègito vàlaszt .Hozzàvetoleg 10napja gond volt az aruba ustjèvel,mojot levonta,viszont nem adott semmit.Ezt a support visszaigazolta,elismerte. A kàrpotlàst illetoen kitèro vàlaszt adtak.Nekem 200mojom bànja ezt a hibàt,amit nem èn kreàltam,az lenne a kèrdèsem ilyen esetekben mièrt nem lehet a vesztesèget jovàirni,termèszetesen az ellenorzèst kovetoen?!

=Wadász= kedveli ezt.
  2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Ugye az látszik, hogy nem GG vagyok, de nem igen van olyan dolog amiben tényleg csak ő tud segíteni. Ha még is, egyszerűbb ha supporton címzel neki egy levelet.

Amennyiben már a témával kapcsolatban levelezel, vagy leveleztél a supporttal itt fórumon semmivel több infót nem fogsz kapni. Azt egyébként el tudom képzelni, hogy igen azt elismerték hogy volt ilyen hiba, de az nem biztos hogy egyértelműen megmondható hány mojót is dobtál be, ennek hiányában a kárpótlás igen nehézkes. Egyébként pedig volt korábban egy közlemény miszerint vacakol az aruba, míg nem javítják nem ajánlott a használata

Lényeg a lényeg, ha supporttal levelezel, felesleges fórumon folytatni a beszélgetést, GG-t is hamarabb eléred ott.

Kenpachi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.