Gyöngy

Kategória: 'Kezdő kalózoknak', témanyitó: tigriske12, témanyitás ideje: 26.3.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. tigriske12

  tigriske12 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok
  Azt szeretnem megkerdezni hogy hogyan lehet gyorsan gyongyot gyujteni.
  ;):(:)
   
 2. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Nem könnyű erre válaszolni, de túlzottan gyorsan nem hinném, hogy menne, legalábbis, amennyire esetleg szeretnéd.:) Sok múlik azon, milyen erősségű hajóval rendelkezik valaki. Úgy gondolom a tiéd még nem túlzottan erős, ezért leginkább a csillik szedegetését javasolnám elsőként (akár duplázót rendelve hozzá). Aztán, ahogy erősödik a hajód, egyre több lehetőség lesz számodra, amivel kicsit gyorsíthatod a gyűjtését.;)
  Vannak admirális NPC-k, amik gyöngyöt adnak, sebzés arányosan osztja a lövői között elsüllyesztésük után.
  Admirálisokról bővebben ITT tájékozódhatsz.
  2-es szinttől megtalálod a Tentacle-t, ami gyöngyöt ad, a 7. szinttől kezdve Flying Dutchman, a 9. szinten a Tiamat NPC-ket lehet említeni, de fentebb is lesznek NPC-k, melyből gyöngyhöz juthatsz.
  Emellett gyöngyöt adnak még a 6-os szint felett bizonyos próbák, illetve a 10-es szinttől felfelé a kalózvizsgák is.
  Bónusz térképekből is lehet gyöngyhöz jutni, és nem utolsó sorban eventek alatt. Szoktak eventes feladatok lenni, amiből gyöngyhöz lehet jutni, de akár event NPC-kből is. Mikor mi a kínálat... Fórumon tájékozódhatsz, sok minden le van írva. Az ismertetőkből (Seafight Biblia) megtudhatod, mit érdemes fejlesztened, elég változatos módja van és neked kell eldöntened, mivel szeretnéd kezdeni. Említhetném pl. a csillik mellé a tehetségeknél a legbát, de ez nem biztos, hogy gyors folyamat, mire azt esetleg kirakja valaki.:)
   
 3. †~Minisota~†

  †~Minisota~† Junior szaki

  Fény map, Behemoth
   
 4. v43-1018

  v43-1018 Utánpótlás-írogató

  Fény térképről úgy lövik ki 3 másodperc alatt az embert a nagyobb játékosok,hogy csak úgy pislog. 400 gyöngyért megvenni a medált és ezt az élményt átélni nem ajánlom, főleg kezdőnek.Licitálni megint nem éri meg a medálra ugyan azért.Szóval marad a bónusztérkép, ha összejön mojóból meg a csilizés.
   
 5. jancsibáró

  jancsibáró Járnitanuló

  4-es én is ugyanebben a pácban vagyok, fény térkép nem éri meg.......
  de ahogy a legelső mondta én is igy szerzek gyöngyöt, kristályt a bejelentkezéssel..... nehéz de igy megy majd,
   
 6. ÁrpyHUN

  ÁrpyHUN Járnitanuló

  Medálra már kábé 500 k arannyal licitáhatsz
   
 7. jancsibáró

  jancsibáró Járnitanuló

  hogy szerezzek gyöngyöt ha 182 ágyu helyem van (feltöltve) 219000 EP 155000VP van nekem.... nos eventre kicsit gyengének érzem magam vagyis a mostanira ami volt....tudnátok segiteni valami gyöngy szerzésben?
   
 8. =Wadász=

  =Wadász= Utánpótlás-írogató

  8/2 körül lőjed a calicokat hátha ad admiralt, és szedd a csiliket. Vagy kiribati 10/-en. Sun térkép lenne a legjobb. Nem könnyű ennyi ágyúval és gondolom nincsenek új ágyúid, csak 55-ös, admiral vagy 60-as.
   
 9. littlecat85

  littlecat85 Fórum-zöldfülű

  Nem derül ki a kérdésedből, hogy hányas szinten vagy. Ha 5ös kalózszint vagy ez alatt, akkor a legjobb a csilizés. Mert ebből nem csak gyöngyöt szerezhetsz, hanem elit lőszert és bonusz térképet is. Hiszen 5 ös szintig van kezdővédelmed tehát ha csak csilizel óránként maximum 1x lőhetnek ki. S ez elég nagy előny. Valamint ott az admiral Sinclare 1000 gyöngyöt ad és nem nehéz kilőni. S a kutya nem foglalkozik vele. Valamint ha bemész fény mapra ott is érvénybe van a kezdővédelem. Bemész szétnézel mondjuk 20 hajó van a nagy hajó megjelenéséig. kilőnek. belépsz újra nem vagy támadható szépen odaúszol a nagy hajóhoz és amit csilizéssel szereztél elit lőszert belepuffogtatod. Lehet, hogy kilőnek de bőven pluszos leszel. S ott vannak a bonusz térképek is még és az eventek. De ez csak 5/ ig érvényes.
  5/ fölött maradnak az admiralok, bonusz térképek, csilizés, eventek. Roham térkép, ha csak nem vagy klánba esélytelen ilyenkor már.

  Nem kell elsietni azt az 5ös vizsgát. Lent könnyebb gyűjteni. kezdővédelmed van. Lent felépited a hajód alapját utána mehetsz fel vagánykodni :) Persze ha top klánba vagy más a helyzet. :D Akkor a többiek felhuznak.
   
 10. jancsibáró

  jancsibáró Járnitanuló

  hát 7-es szintű vagyok ugy hogy ez bukta de a mostani arénában NAGYON sok gyöngyöt gyüjtök..... már KB... 3kk és 5kk gyüjtöttem 3 szintu vudusámánt veszek + az agyuhely épitményhelyemet fejlesztem meg bastyan 2-es szintu görgösrámpa... kezdetnek jó vagy nem?

  jah a görgös rámpa már megvan
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.6.17
 11. Milkabo

  Milkabo Fórum-zöldfülű

  bm-en és csiliéssel
   

Az oldal megosztása