hajó felszerelés menü, sebesség csökkenés?

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Wanted96, témanyitás ideje: 28.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Igen a hajót is, ezt is írtam, a fedélzeteket és a hajót :)

Hát szó sem volt róla hogy a Király és királynő kegyelme tárgyak egyszerre nem lehetnek aktívak :), így hogy módosult a jele már értem hogy hogyan is fogják jelezni ha mindkettő aktív :D. Egyenlőre úgy tűnik hogy csak bokoból lehet majd nyerni, szval túl sok játékosnak nem lesz (szerverenként 140 játékos). És ezek közül még kevesebbnek lesz még királynő kegyelme (kristályesője) is.

2. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Szerintem, ha már a krisi eső a jobb oldalon van, akkor a király kegyelme u. ott a bal oldalon, bár szerintem az úgy nem fog túl jól kinézni. :p A régi szebb volt, ahogy a régi vudufed is :D

3. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Jó a sebesség az oké, de azt hittem a vudufed tartama és a BM cuccok lesznek kint és szerintem is kicsit vicces a dizi váltós... :D