Hajó mérete a tengertérképen

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: KillerHU, témanyitás ideje: 29.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. KillerHU

  KillerHU Aktív író

  Van két fura kérdésem:

  1. Azt tapasztalom, hogy a tengertérképen az én hajóm kisebb, mint mások hajója. Ez miért van? Azt látom, hogy ugyanúgy mások is fejlődnek (elit szintenként ugyanolyan hajó design-okat látok, mint az enyém, vagy amilyen nekem volt), de mások hajója nagyobb. Ha valaki vásárol egy hadihajót (újonnan), akkor az nagyobbnak tűnik, mint az enyém (nekem is hadihajóm van). Nem egyforma a régebbi és újabb hadihajó? Vagy hogy lehet ez az egész?

  2. Ha vásárolok egy hajó design-t, például a magyar SMS Novara-t, akkor az fixen mindenkinek egyforma méretű lesz (grafikusan, kinézetileg), vagy lehetnek eltérések. Ha lehetnek eltérések, akkor az miért van?

  A nagyságot nem a tűzerőre értem, vagy a felszereltségre, hanem pusztán arra, ha egymás alá állunk a térképen, akkor ránézésre az egyik hajó nagyobb a másiknál.
   
 2. kecsó

  kecsó Fórumlakó

  Na, ha egy elit dizivel oda állsz egy újabb pl a most téli dizi mellé kisebbnek tűnik sokkal.
  Miért van ez?
  Mert a mostani dizi újabb jobb,szebb,jobban kivitelezett.A másik meg hogy nemtudom megfigyelted e de ha ven egy event akkor a legerősebb dizi amiben a legtöbb kő van az általában a legdrágább de méretben és minőségben is a legnagyobb,legjobb ,de pl ha egy adott event során a legkisebb et veszed meg (legolcsóbba általában) akkor az tartalmazza a legkisebb köveket és méretekben is az a legkisebb ilyen eltérések lehetnek.

  Gyors példa (sajna nem tudok spoilert csinálni :( ezért csak neveket írok) : Jack ->Revento ->Inferno (régi haloweenes dizik ,ezeken jól látszik a méretbeli különbség is)

  És nem, pl a SMS Novara diziből ha neked meg a haverodnak van egy az nem különbözik se méretben se színben se semmiben mint ahogy a big buccaner sem(hadihajó).
   
  BERMUDA65(HU) kedveli ezt.

Az oldal megosztása