Hajó mozgás,építés

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: pöröly, témanyitás ideje: 4.8.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. pöröly

pöröly Utánpótlás-írogató

Üdv gondoltam felhozom a témát nem tudom ki hogy áll ehhez hozzá, én hiányolom az új hajókból a régi mozgást amikor a hajó riszálja a fenekét menet közben :) na az opciókba be tehetnének szerintem egy olyant ahol a mozgást be lehetne állítani tetszőlegesen...
    pl: vegyük a mostani eventes bokós diziket.. már egy vonalban megy szinte minden irányba.. nekem ez személy szerint nem tetszik és nem használom azokat a diziket. szerintem sokan vannak így ezzel :) a másik dolog az hogy legalább egy minimális szinten a köveken kivűl tudjuk össze rakni a hajó testalkatát..vitorláit.. és hogy tudjon tüzes golyót lőni vagy ne több ilyen effekteket kellene be tenni a hajókba pl Burning Duchman dizi ahol üregessel tüzet lősz ""
    visszajelzéseket várok :)

**M.I.L.Á.N** és Europa5 kedveli ezt.
  2. Europa5

Europa5 Fórumlakó

Hát egyetértek veled, elég undorító az új hajók mozgása, bajnokos eventen én is vettem és megnéztem, na mondom ebből csak az ékkő fog kelleni, azért nem gondoltam volna hogy már az összes új hajó ilyen, szomorú...

3. pöröly

na igen. ezeket felse tüntettem pedig rengeteg olyan desing van amit használnák.. de igy ezekkel a mozgásokall max a kövek

4. -MrT-

-MrT- Aktív író

majd ha jön a 3D -s arra van a sima mozgäsu hajok "Epitve" :)

5. pöröly

nem nem érted alényeget.. ezt simán csak egy olyan beállitással meglehetne oldani mint pl a Bónusz be vagy ki kapcsolása.. akarom e látni mások lövését vagy nem... persze ez nem azt jelenti hogy akarom e mások hajó riszálásást vagy egy sima menetelét látni.. hanem a saját hajóm mozgását akarom el dönteni mint például akarom e én magamnak látni az ágyúhelyeket stb t látni vagy nem!

6. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Ezzel csak annyi gond van, hogy az új hajók azért mozognak így mert 4 helyzet helyett 8 ból vannak grafikailag megtervezve, ez azt jelenti, hogy maximum az oldható meg hogy az új hajók is úgy mehessenek mint a régiek, de a régiek nem mehetnek úgy mint az újak. Az jelenleg iszonyatos energiát emésztene fel. Szóval ez a fejlesztés szerintem technikailag jelenlegi állás szerint megvalósíthatatlan...

További szép estét!

7. pöröly

ez a cég egy magasan fejlett tudásuak.. technikailag és emberileg is 2009 fele volt egy olyan programuk ami a játék fejlesztésnél a legmgasabb szinten volt az összes játékhoz képest igy kis gondolkozással smán menne :) csak idő kérdése lenne